Najveći maler evropskog fudbala torpedovao Real! Barselona je baš daleko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.01.19. | 23:24

Veče za pamćenje Santija Kazorle za remi na Madrigalu - 2:2

Nova godina, stari problemi za Real Madrid. Imali su veliku šansu evropski i svetski šampioni da se primaknu na samo pet bodova zaostatka u odnosu na Barselonu, ali su ponovo prosuli mleko. Na Madrigalu: Viljareal – Real Madrid 2:2.

Fudbalska sudbina poigrala se večeras sa Santijem Kazorlom. Nekadašnji vezista Arsenala, koji je preživeo istinski horor tokom karijere i zbog povrede skočnog zgloba mogao da ostane bez noge, večeras je bio kreator bajke. Lične bajke. Prvo je doveo Žutu Podmornicu u vođstvo, potom je u 81. minutu izjednačio rezultat i doneo Žutoj Podmornici vredan bod.

Izabrane vesti

Nagrađen je Kazorla za spartanski duh i činjenice da nije želeo da odustane kada mu je bilo najteže. Real Madrid je kažnjen za indolentnost i slabosti koje ga progone čitave sezone.

Na Madrigalu je viđeno sjajno prvo poluvreme. Početak iz snova za Viljareal u četvrtom  minutu. Sve je odradio Čukueze, a Kazorla je poslao savršeno preciznu dijagonalu u Kurtoini ugao.

Real se prenuo brzo. Već u sedmom minutu na asistenciju Lukasa Vaskeza, Benzema je doneo izjednačenje. Viljareal ove sezone igra slabo, pa se očekivalo da posle asistencije Krosa i pogotka glavom Varana Kraljevi deklasiraju domaćina. Međutim, Real je delovao nekako lenjo i ne baš ambiciozno.

 

Nisu uspeli Madriđani da završe posao. I kažnjeni su kada je bilo bilo malo vremena za popravi. Savršena akcija Viljareala počela je iz poslednje linije. Lopta je išla kao po koncu. I onda Fornalsa, i onda asistencija Fornalsa i egzekucija Kazorle.

Loše veče za Kraljeve upotpunila je nova povreda Gereta Bejla. Velšanin se povredio u prvom poluvremenu i morao da mesto prepusti Isku. Pedantni španski novinari izračunali su da mu je to 18. povreda od kada nosi dres Kraljeva.


tagovi

Santi Kazorla

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara