Napoli sa debitantom na Crvenu zvezdu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.11.18. | 21:51

Italijanski mediji najavljuju

Četiri meseca posle velikog transfera u Napoli, jedan od najtalentovanijih italijanskih golmana Aleks Meret se polako sprema za debi u dresu kluba sa San Paola. Protiv Crvene zvezde!

Italijanski mediji javljaju da bi Meret prvi meč za Napolitance trebalo da odigra baš protiv srpskog šampiona u Napulju 28. novembra u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona.

Izabrane vesti

Meret je prošlog leta došao u Napulj kao zamena za Pepea Reinu u transferu teškom 22.000.000 evra. On je došao iz Udinezea, iako je za klub sa Friulija branio u samo dve utakmice. Ali cenu su mu podigle dve fantastične sezone na pozajmici u SPAL-u i Udineze je lepo zaradio na njemu. Napoli je dugo birao koga da dovede na mesto Reine i odlučio se za Mereta. Ali, čime je došao, Italijan je polomio kost šake i morao je da pauzira nekoliko meseci.

Sada, četiri meseca posle transfera u Napulj, spreman je, trenira makimalnim intezitetom i očekuje da stane na gol protiv crveno-belih. U dosadašnjem delu sezone, Anćeloti je na golu rotirao Ospinu i iskusnog Grka Karnezisa, ali jasno je da će Meret biti prvi izbor kao velika investicija kluba.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Aleks Meret

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara