Aleks Meret
Aleks Meret

Napolijeve muke s golmanima: Kad neće Leno i Patrisio, dobar je momak od 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 09:00

Italijani pišu da je dogovor sa Udinezeom pao

Imali su velike planove podno Vezuva ovog leta, želeli da vide pred golom Bernda Lena ili Rui Patrisija, najsvežiji pik je bio čak i Alfons Areola iz Pari Sen Žermena, ali će na kraju Napolitanci morati da se zadovolje golmanom Udinizea Aleksom Meretom.

Čekao je predugo Karlo Anćeloti u pokušaju da reši pitanje jedinice. Leno i Patrisio izabrali su nastavak karijere u Engleskoj, dok je cena od 40.000.000 evra za Areolu koju su istakli Sveci prevelika za vicešampiona Italije, pa su se okrenuli rešenju koje će ih malo manje koštati. 

Izabrane vesti

Mnogi italijanski mediji objavili su da je dogovor između Napolija i Udinezea u suštini postignut, da su ostali "sitni detalji", ali da su se klubovi sporazumeli oko obeštećenja od 25.000.000 evra sa bonusima.

Meret (21), koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u SPAL-u, jedan je od najtalentovanijih italijanskih golmana i reprezentativac u svim mlađim kategorijama. On će sa Napolitancima potpisati petogodišnji ugovor i zameniti na golu Pepea Reinu koji je kao slobodan igrač otišao u Milan.

Foto: Action Images


tagovi

Aleks MeretLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara