Nasriju istekla kazna, vraća se u Englesku

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.10.18. | 10:34

Izgleda da ga je pikirao Marko Silva

Vraća se zaboravljeni Samir Nasri... Posle mršavih godinu dana u Turskoj i zabrane igranja prvo od šest meseci, a onda proširene na čitavih 18 (zbog korišćenja nedozvoljneih sredstava) francuski internacionalac mogao bi da se vrati ni manje ni više nego u Englesku. 

Kako izveštavaju brojni ostrvski mediji menadžer Evertona Marko Silva obavio je preliminarne razgovore sa nekadašnjim repreznetativcem i jednim od najtalentovanijih francuskih igrača u 21. veku. Ništa još nije dogovoreno, ali "pismo namera" je poslato na adresu kreativnog veziste. Takav igrač - govorimo, razume se, o Samiru Nasriju u punom sjajnu, ako takav uopšte može da vaskrsne - potreban je veznom redu Karamela kao podrška Gilfiju Sigurdsonu i paker Brazilcu Ričarlisonu.

Izabrane vesti

Kroz mesec dana Nasriju ističe zabrana igranja i on će moći da počne da trenira sa klubom sa kojim dogovori saradnju. Kako se radi o slobodnom agentu Everton ne bi imao nikakve prepreke da ga već za tridesetak dana zvanično vrati u Premijeršip. 

Dvostrukom šampionu Engleske i bivšem asu Arsenala i Mančester Sitija tek je 31 godina, tako da pred njim ima budućnosti, ukoliko bi se vratio na pravi put. Podsetimo, Nasri se branio da nije s namerom uzimao nedozvoljena sredstva, već da se to dogodilo slučajno terapiju dok je bio na odmoru 2016. godine, kada je nosio dres Sevilje. 

Foto: Action Images   


tagovi

Samir Nasri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara