"Oglas na Ibeju"
"Oglas na Ibeju"

Navijač na prodaju: Englez ponudio klupsku pripadnost svog sina na Ibeju pristalicama Sitija i Junajteda, ali su pobedile lokal patriote

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.11.14. | 20:29

Tata je navijač Votforda, ali će uraditi sve što može kako bi se ispoštovala aukcija

Oglas na IbejuNa internet portalima za kupovinu i prodaju se može pronaći apsolutno sve, a jedan Englez je pobednik meseca pošto je na sajtu Ibej napravio aukciju za navijačku pripadnost njegovog sedmomesečnog sina. I to navijačima Mančester Junajteda i Sitja pošto Ijan Čarters živi u predgrađu ovog grada, a tu će odrastati i njegov naslednik Edi.

Tata je sa juga Engleske i navija za Votford, ali kako smatra da je nemoguće da sinu presadi ljubav prema Stršljenima, a i da će njegovom ponosu biti teško ako bude odskakao od okoline, tako da je odlučio da ponudi pristalicama mančesterskih giganata novog navijača. Dobijeni novac će otići dobrotvornoj organizaciji koja pomaže prerano rođenim bebama, a to je bio slučaj i sa Edijem.

Izabrane vesti

Ijan je rekao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da Edi postane navijač kluba čije pristalice pobede na aukciji – vodiće ga na utakmice, kupovati dresove i šalove.

U priču su se umešale pristalice Stokport Kauntija – kluba koji je geografski najbliži mestu življenja porodice Čarters. Na kraju je jedan navijač šestoligaša Stokporta uložio 190 funti u budućnost svog kluba i pobedio na aukciji.
„To će biti dobro za njegov karakter. Dobro je navijati za svoj lokalni klub. Malo sam istraživao i video sam da su karte za decu ispod 10 godina koštaju jednu funtu, a i stadion je odmah niz ulicu. U poslednje vreme se muče, ali su oni veliki klub i nadam se da će se vratiti ka vrhu. Ove subote igraju kod kuće i to će biti njegov prvi meč, a kupiću mu i dres“, rekao je Ijan Čarters.

(FOTO: Action images)


tagovi

aukcijaBebaEngleskaEvropaIbejMančester SitinavijačiPremijer ligaStokportvotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara