""
""

Navijači Zvezde divljali po Švajcarskoj, opljačkali prodavnicu i pretukli tri radnika

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.13. | 21:52

Policija u Grenhenu hapsi pristalice crveno-belih koje su izazvale niz incidenata, a morali su da koriste i suzavac da smire izgrednike

Fudbaleri Crvene zvezde su osvetlali obraz kluba pobedom nad Grashopersom na truniru Uren kup koji se igra u švajcarskom gradiću Grenhenu, ali su pojedini navijači crveno-beli ostavili odvratan utisak zbog kojega će klub teško opet biti pozivan na slična dešavanja.

Izabrane vesti

Između 50 i 80 navijača Crvene zvezde je imalo huliganski pir. Već po njihovom dolasku u švajcarski gradić, krenule su nevolje. Čim su stigli počeli su da prave haos zbog čega su morale da intervenišu jake policijske snage. Navijači su prvo hteli da unište klupsku blagajnu, ali ih je policija potisnula, između ostaloga koristeći i suzavac.

Huligani su se potom povukli i ustremili se na lokalnu prodavnicu u kojoj su krali artikle i povredili tri radnika, kojima je u bolnici morala da bude ukazana lekarska pomoć. Policija je privela nekoliko huligana, ali i dalje radi na otkrivanju vinovnika incidenta i njihovom privođenju. 

Crvena zvezda svoj drugi meč na turniru igra sutra protiv Bazela. 

(FOTO: youtube)


tagovi

FK Crvena zvezdahuliganinavijači Crvene zvezdepripreme 2013SrbijaSuperligaUren Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara