"Vermezović ponovo bez posla"
"Vermezović ponovo bez posla"

Navijački projektili oterali Vermezovića iz Orlanda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.12.14. | 16:56

Poraz od Maricburga, četvrti u sezoni, bio je kap koja je prelila čašu

Vermezović ponovo bez poslaU Kajzeri Čifsima izdržao je tri sezone, u rivalskom Orlandu ni godinu dana – Vladimir Vermezović podneo je ostavku na mesto šefa struke južnoafričkog kluba pošto su ga na takav potez prinudili protesti nezadovoljnih navijača.

Posle poraza od Maricburga, četvrtog u sezoni, pristalice Orlanda su srpskog stručnjaka sa terena ispratili zvižducima, a prema informacijama lokalnih medija ka Vermezoviću su poleteli i razni tvrdi predmeti.
"Moraš da ideš (you must go)", orilo se FNB stadionom.

Izabrane vesti

Bila je to kao koja je prelila čašu, pa je Vermezović podneo ostavku, a uprava prihvatila i pritom 51-godišnjem stručnjaku poželela sreću u daljoj karijeri.
"Uvek je trener kriv kada stvari ne idu prema planu. Kada su rezultati dobri zaslužni su igrači. Ja dajem sve od sebe, ali ako ljudi iz kluba smatraju da to nije dovoljno onda treba da preseku. Što se tiče navijača... Normalno je da budu nezadovoljni kada tim izgubi. Prvo što im padne na pamet je krivica trenera", rekao je Vermezović još pre no što je rešio da se rastane sa Orlandom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalOrlando PajretsVladimir Vermezović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara