"Odlučujući šut Igudale"
"Odlučujući šut Igudale"

NBA: U Ouklendu sevalo na sve strane, Igudala brži od sirene! Srbi se hladili... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.11.13. | 09:10

Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić odlukom trenera nisu prisustvovali revolveraškom okršaju Voriorsa i Tandera – 116:115

Odlučujući šut IgudaleGolden Stejt Voriorsi i Oklahoma Tandersi odigrali su fenomenalan meču u Ouklendu, koji je rešen poenima Andrea Igudale u poslednjoj sekundi (116:115), ali su Srbi ovaj meč presedeli na klupi.

Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić su odlukom trenera ceo meč presedeli na klupi, ali su ipak bili deo šeste pobede svog tima u ovoj sezoni.

Izabrane vesti

Može se reći da su Voriorsi na ovom meču upali u ritam Oklahome, ali im to nije previše smetalo. Trojke su sevale na sve strane, bilo je mnogo otvorenih šuteva i na kraju je slavio srećniji tim.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kej Tompson (27 poena), a odlični su bili Stiven Kuri (27 poena, devet asistencija) i Dejvid Li (20). Naravno, ne sme se zaboraviti ni perdektni Igudala, koiji je imao samo jedan promašaj iz igre, ubacio 14 poena u koš rivala i zabeležio devet astistencija.

U gostujućem sastavu tri izuzetno raspoložena pojedinca. Rasel Vestbruk, koji je pre koša Igudale ubacio šut za tri poena, bio je najefikasniji pojedinac meča sa 31 poenom. Ibaka je ubacio 27, a Durant 20.

Još jedan rafalni okršaj viđen je i u Njujorku, gde su gosti iz Hjustona slavili u penal završnici 109:106.

Neverovatno veče Karmela Entonija (45 poena, 10 skokova) nije bilo dovoljno da domaći sastav dođe do trijumfa, jer je raspoložen bio još samo Barđani (24 poena).

Sa druge strade mnogo više raspoloženih pojedionaca. Harden je ubacio 36, Persons 22, a Lin 21 poen.

REZULTATI:

Njujork – Hjuston 106:109
Golden Stejt – Oklahoma 116:115

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

Andre IgudalaHjuston RoketsNBA ligaNjujork Niks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara