"Kevin Durant tokom medija deja Voriorsa..."
"Kevin Durant tokom medija deja Voriorsa..."

NBA zvezde vs Donald Tramp

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.09.17. | 11:03

Voriorsi neće kod predsednika SAD na prijem

Kevin Durant tokom medija deja Voriorsa...

Zvaničnici šampiona NBA lige Golden Stejt Voriorsa saopštili su da neće doći do tradicionalne posete košarkaških prvaka Beloj kući.
"Prihvatamo da je predsednik Tramp jasno stavio do znanja da mi nismo pozvani", stoji u saopštenju Golden Stejta, a prenosi Rojters.

Izabrane vesti

AP je preneo da je Tramp u subotu poručio da "ukoliko košarkaš (Stef Kari) ne želi tradicionalno da poseti Belu kuću nakon osvajanja NBA titule, onda neka se i ne trudi da se pojavi", reagujući tako na ponovljeni stav zvezde Voriorsa da ga ne interesuje poseta Beloj kući uoči skorog početka nove sezone u NBA.
"Ne želim da idem...Moj stav ostaje isti", rekao je Kari novinarima u petak.

Tramp je na to odgovorio putem Tvitera.
"Prijem u Beloj kući smatra se ogromnom čašću za tim prvaka. Stefon Kari okleva, zbog toga je poziv povučen", poručio je američki predsednik.

Kako je AP naveo, nije bilo jasno da li je Tramp povukao poziv čitavom šampionskom timu ili samo Kariju. Na stranu Karija, žestokim rečima stao je njegov košarkaški kolega i jedan od najboljih igrača današnjice Lebron Džejms, koji je bez ustezanja Trampa nazvao pogrdnim imenom.
"Propalice, Kari je već rekao da ne ide! Kakva onda pozivnica? Ići u Belu kuću smatralo se čašću sve dok se ti nisi pojavio", napisao je Džejms na Tviteru.

(foto: Action Images)


tagovi

NBA ligaStefon Kari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara