""
""

Ne da Srbin na Srbina u Škotskoj: Milojević kritikovao Dejlu zbog Šćepovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.04.15. | 16:51

Krajnje neobična situacija inicirana je Milojevićeom konstatacijom za škotski San u kojem je rekao da Šćepović nema dobar tretman kod Dejle. Srpski napadač dao je dva prvenstvena gola na 15 do sada odigranih utakmica

Fudbaler škotskog trećeligaša Stefan Milojević i trener šampiona te zemlje Seltika Roni Dejla ušli su u verbalni rat zbog napadača Kelta Stefana Šćepovića.

Izabrane vesti

Krajnje neobična situacija inicirana je Milojevićeom konstatacijom za škotski San u kojem je rekao da Šćepović nema dobar tretman kod Dejle. Srpski napadač dao je dva prvenstvena gola na 15 do sada odigranih utakmica.
“Zaista sam iznenađen što Šćepović ne igra češće za Seltik. Svakom igraču su utakmice preko potrebne, a smatram da trener Seltika nije fer prema Šćepoviću“, naveo je nedavno Milojević u izjavi za škotski San.

Nije dugo trebalo norveškom stručnjakom da odgovori 24-godišnjem srpskom odbrambenom fudbaleru.
“Ne slažem se sa time što je Milojević rekao. Stalno pratim Šćepovićev rad. Svaki put morate da birate najboljih 11 igrača za Seltik. Stefan mora da radi na nekim stvarima, a konkurencija je velika. Mora da počne da pokazuje napredak na treninzima i da radi ono što tražimo od njega“, rekao je Dejla škotskim medijima.

OTAC TRENER, STRIC TRENER, BJEKOVIĆ DEDA-STRIC, A IGRA U ŠKOTSKOJ!

Šćepović je u Seltik došao u smiraj letnjeg prelaznog roka prošle godine i očekivalo da se će Keltima doneti ubojitost u napadu.

Zanimljivo da je bivši igrač Partizana oba gola u Premijer ligi dao na utakmicama sa Kilmarnokom. Pored toga, još dva puta je zatresao protivničke mreže u Ligi Evrope.

 


tagovi

Stefan ŠćepovićStefan MilojevićSrbijaŠkotskaSeltikRoni Dejlameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara