""
""

Ne dižite Žesusa u nebesa, pričaćemo o njemu na kraju sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 12:05

"Svesni smo da moramo da budemo oprezni, jer on u ovom trenutku ne treba da bude previše uzbuđen, već da ostane fokusiran", kaže Jaja Ture

Iskusni vezista Mančester Sitija Jaja Ture smatra da najmanje što treba Gabrijelu Žesusu u ovom trenutku jeste dizanje u nebesa.

Izabrane vesti

Mladi napadač je postigao tri gola u poslednje dve utakmice u dresu Građana, prolazi kroz neverovatnu medijsku euforiju, a to je nešto što mu nije potrebno u ovom trenutku, smatra vezista iz Obale Slonovače.
"On je vrlo dobar igrač, veoma je brz, oštar i pametan. Svesni smo da moramo da budemo oprezni, jer on u ovom trenutku ne treba da bude previše uzbuđen, već da ostane fokusiran. Ono što želimo jeste da nastavi da napreduje, a na kraju sezone možemo da pričamo o njemu", jasan je Ture.

Mančester Siti je u nedelju savladao Svonsi na Etihadu zahvaljujući pogotku brazilskog napadača u poslednjim trenucima meča, a ti bodovi probili su Građane do trećeg mesta Premijer lige, čime su donekle sačuvali šanse u borbi za šampionsku titulu.

Žesus je u Mančeser Siti stigao ove sezone za obeštećenje od 32.000.000 evra.

(FOTO: Action images) 


tagovi

EngleskaEvropaGabrijel ŽesusMančester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara