""
""

Ne kupujte ove baksuze: Garant ispadate iz lige

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 15:48

Posle Mančestera - sunovrat

Nekad nije važno kako igrate, nego kakve odluke donosite. A Brazilac Fabio je nesumnjivo sjajan fudbaler. Definitivno - malerozan.

Nekadašnji član Mančester junajteda polako, ali sigurno, postaje simbol neuspeha. Otkako je napustio Old Traford kretao se samo nizbrdicom, o čemu svedoči podatak da je ispao iz Premijer lige sa trećim različitim klubom. Fabio je sezonu 2012/2013, poslednju u kojoj je na klupi slavnog kluba sedeo Aleks Ferguson, proveo na pozajmici u Kvins Park Rendžersu. I ispao je iz lige. Onda se vratio u Mančester, ali samo na šest meseci, jer je tadašnji menadžer Dejvid Mojes prihvatio ponudu Kardifa, levi bek se preselio u Vels i na kraju te sezone opet ispao u niži rang. Ostao je u Kardifu, igrao Čempionšip celu sezonu, a onda zadužio dres Midlsbroa. Bolje da nije.

Izabrane vesti

Jer porazom Midlsbroa od Čelsija u ponedeljak veče, Fabio je ponovo postao deo ekipa koja ide u niži rang. Ne baš sjajna preporuka budućim posodavcima, s obzirom da 27-godišnji Brazilac ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom s Riversajda.

A da je Midlsbro morao da ispadne pokazuje još jedan podatak, u ekipi imaju još jednog „baksuza“. Reč je o Rudiju Žestedu koji je iz lige, takoše, ispadao sa tri različita kluba: Kardifom, Aston Vilom i Midlzbroom.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFabioPremijer ligaRudi Gested

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara