"Aca Lukas"
"Aca Lukas"

Ne može bez fudbala: Aca Lukas novi predsednik Bežanije

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.04.14. | 09:52

"Između ostalog sam i došao zbog finansija. Žeim da zdrava priča postane još zdravija", kaže za Sport popularni pevač

Aca LukasEksperiment sa Timokom nije uspeo, ali Aca Lukas nije odustao od fudbala. Izgleda da se nije šalio kada je u oktobarskom intervjuu za MOZZART Sport rekao da je već počeo da otkazuje utakmice kako bi pratio mečeve Zaječaraca. Međutim, na istoku Srbije nije pronašao sreću, pa se sada okreće novoj avanturi – Aleksandar Vuksanović biće novi predsednik Bežanije!
"Svima je poznato i to nije tajna da je fudbal moja druga velika ljubav. Ako sam život obeležio muzikom, probaću da isto postignem i u fudbalu. S obzirom na to da sam prestareo za teren svoje mesto sam našao uz njega", kaže Lukas za dnevni list Sport.

Čini se – korak napred u karijeri? Timok se trenutno bori za opstanak u eliti, Bežanija je na trećem mestu sa izglednim šansama da se domogne elite naredne sezone. Samo, za tako nešto potreban je i veći novac?
"Pa, između ostalog sam i zbog toga došao u Bežaniju. Sigurno da predsedničko mesto ne podrazumeva funkciju za slikanje i medijsku pažnju. To mi ne treba. Želim da zdrava priča bude još zdravija. Bežanija je najveći novobeogradski klub, koji je samo domaćinskim radom postigao mnogo više nego ekonomski jači klubovi. Dugo su bili u najvišem rangu, igrali Kup UEFA, iznedrili mnogo vrsnih ljudi i igrača. Želim da dopunim takvu priču i ispunim se i kao sportski radnik", kategorički će Lukas, koji će na čelu Lavova zameniti Zorana Alimpića.

Izabrane vesti

(FOTO: mozzartsport.com/Branko Starčević)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeBežanijaAca Lukas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara