"Ebue"
"Ebue"

Ne samo suspenzija već i otkaz: Ebueu već spakovani koferi u Sanderlendu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.16. | 13:49

Karijera koja je još od odlaska iz Arsenala 2011. godine krenula silaznom putanjom sada bi mogla da ode potpunom stranputicom i praktično se približi kraju

Ebue

Suma od 26.500 evra možda deluje mizerno u svetu fudbala, ali bi mogla žestoko da se obije o glavu Emanuelu Ebueu. Nakon što mu je Disciplinska komisija FIFA izrekla jednogodišnju suspenziju, fudbaler sa Obale Slonovače mogao bi da dobije i otkaz u Sanderlendu - samo dvadesetak dana nakon što je potpisao ugovor sa Crnim mačkama, tvrdi Bi-Bi-Si.

Izabrane vesti

Iskusni desni bek stigao je na Stadion svetlosti 9. marta ove godine i potpisao ugovor do kraja sezone, a čini se da u upravi Sanderlenda neće imati previše sluha za njegov slučaj, iako Ebue u naredne dve nedelje može da uloži žalbu na suspenziju.

Njemu je još u septembru 2014. godine naloženo da mora da plati pomenutu svotu novca, za šta je dobio rok od četiri meseca, ali to nije učinio, pa se sada suočio sa ozbiljnim posledicama.

Karijera koja je još od odlaska iz Arsenala 2011. godine krenula silaznom putanjom, sada bi mogla da ode potpunom stranputicom i praktično se približi kraju.

Ebue je prve fudbalske korake započeo u najtrofejnijem klubu iz Obale Slonovače Mimozasu, odakle je otišao u Beveren, a potom ga je put vodio u Arsenal, Galatasaraj i na kraju u Sanderlend.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalEmanuel Ebue

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara