""
""

Ne smemo sa Partizanom kao sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.13. | 13:49

Vaterpolisti Radničkog prihvataju ulogu favorita u srpskom duelu Lige šampiona

Posle pobede na debiju Istanbulu, vaterpolisti Radničkog imaće premijeru u Ligi šampiona  i pred svojom publikom i to protiv - Partizana.

Za Kragujevčane meč dolazi u nezgodnom trenutku, posle bolnog poraza od Crvene zvezde u Superkupu Evrope, ali je pobeda imperativ za izabranike Dejana Jovovića.
''Idemo na trijumf, posebno što će nam posle brejka nad Galatasarajem, prema našoj računica, sve pobede na domaćem terenu biti dovoljne za plasman na završni turnir. Neće biti lako, posle poraza u finalnoj utakmici Superkupa Evrope moramo da odradimo dobru psihološku pripremu i pružimo maksimum'' smatra trener Jovović.

Izabrane vesti

Retko se dešava da se dva srpska tima sastanu u evropskom takmičenju, a Kragujevčanima će ovo biti drugi put u razmaku od četiri dana. Sa Partizanom su igrali i na početku šampionata, kada su slavili 11:8.
''Ne smemo da se opustimo ni na trenutak, jer smo u prošloj utakmici videli da Partizan koristi i najmanju šansu. Iako su mladi i željni dokazivanja igraće agresivno, iz sve snage, bez prevelikog respekta prema protivniku. Iskreno se nadam da nećemo ponoviti greške iz utakmice sa Zvezdom'', kazao je Aleksandar Ćirić, iskusni vaterpolista Radničkog.

Centar Miloš Korolija je i dalje van stroja zbog povrede, dok će svi ostali igrači konkurisati za sastav.

Utakmica drugog kola grupe B između Radničkog i Partizana na programu je u sredu (20 časova) u bazenu SC Park.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar ĆirićDejan JovovićSrbijavaterpoloLiga šampiona u vaterpoluVK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara