"Nejmar"
"Nejmar"

Nejmar priznao da je plakao posle Čilea: Neću da budem najbolji igrač Mundijala

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.07.14. | 15:58

„Zanima me samo da osvojim titulu prvaka sveta“, ističe zvezda Brazila

NejmarReprezentativac Brazila Nejmar rekao je ga ne zanima nagrada Zlatna kopačka, koja se dodeljuje najboljem strelcu šampionata, već titula prvaka sveta.

Krilni napadač Barselone je do sada postigao četiri gola, baš kao Argentinac Lionel Mesi i Nemac Tomas Miler, dok je na prvom mestu Kolumbijac Hames Rodirgez (pet pogodaka).
Ne želim da budem najbolji igrač ili strelac prvenstva, jedino što me zanima je da osvojim titulu prvaka sveta. To je nešto o čemu sanjam, nije važno kako, bitno je samo da se desi. Želim da pomognem mom timu na sve načine, ne samo postizanjem golova“, rekao je Nejmar.

Izabrane vesti

Brazil je u osmini finala pobedio Čile posle penala i prošao u narednu rundu takmičenja gde ga čeka Kolumbija.
Znali smo da igramo protiv velikog tima, ali nisam osećao strah. Patili smo na meču protiv Čila, na kraju se sve dobro završilo. Posle utakmice sam plakao od sreće. Želja za pobedom i prolaskom u četvrtfinale je bila ogromna, ništa slično nisam doživeo u fudbalu“, dodao je Nejmar.

Reprezentacija Brazila u četvrtfinalu Mundijala sastaje se sa Kolumbijom, taj meč igra se u petak u Fortalezi, a domaćin je favorit o čemu i svedoči kvota na keca od 1,90 u kladionici MOZZART.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

reprezentativni fudbalNejmarmeđunarodni fudbalJužna AmerikaBrazil2014BrazilBrazil2014A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara