""
""

Neka čeka Ceca!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.11.16. | 09:12

Trener Napretka iz Kruševca Dragan Ivanović ipak neće da vodi izabranike na koncert folk dive

Kao svojevremeno kada su dres Napretka nosili Kojčić i Krnjinac, baš takva euforija drma Lazarev grad posle fenomenalnih rezultata Čarapana ove jeseni.

Tim iz Kruševca je u Bačkoj Palanci zabeležio šestu uzastopnu pobedu i najavio borbu za mesto koje vodi u Evropu. Trener Dragan Ivanović pokazao se kao stručnjak izuzetnih sposobnosti, posebno kada je o motivaciji reč,  pa je tako uoči duela protiv Bačke izveo sjajan manevar.

Izabrane vesti

Obećao je igračima da će ih kolektivno odvesti na koncert Svetlane Ražnatović, zakazan za 12.novembra. Međutim, bila je to šala, motivacioni faktor koji je pomogao iskusnom stručnjaku da zadrži voljni momentat kod iazbranika.
„Ma, dajte, pa to je bila šala! Ali ako nastave da pobeđuju, nije isključeno da ih stvarno odvedem na neki od narednih Cecinih koncerata“, poručio je za Kurir trener Napretka Dragan Ivanović.

Napredak predstavlja najveće iznenađenje Superlige. Kruševljani su prvi deo prvenstva završili sa 31 bodom i garantovanim četvrtim mestom. Igraju lepo i efikasno.
„Iznenađenje smo za sve, jer smo mi ipak ekipa koja je došla iz druge lige, pa i ja sam trener koji je pekao zanat u drugoligaškom ČSK iz Čelareva. Mnogo je lakše raditi u Superligi, jer sam u Čelarevu svakog leta morao da sastavljam novu ekipu, uglavnom od igrača iz četvrtog ili petog rang", dodao je Ivanović.

(Foto MN Press)


tagovi

Dragan IvanovićEvropaNapredak KruševacSrbijaSuperligaSvetlana Ražnatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara