""
""

Neka se spremi Real, Siti deluje ozbiljno: Građani demolirali Stouk, Arsenal se ponovo trese (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.04.16. | 15:42

Igrač utakmice u Mančesteru bio je Keleči Ihenačo, koji je u 43. minutu prvo iznudio jedanaesterac za svoj tim i tako uticao da konačno bude slomljen otpor gostiju, a onda ih je i sam dotukao u nastavku utakmice, sa dva postignuta gola - 4:0

Forma Mančester Sitija je dobila uspon u čini se najvažnijem trenutku u sezoni. Građani su u uvertiri prvog polufinalnog meča Lige šampiona sa madridskim Realom ubedljivo savladali Stouk na Etihadu i tako barem na kratko pretekli Arsenal na poziciji tri Premijer lige, koja garantuje direktan plasman u elitno takmičenje u narednoj sezoni - 4:0 (2:0).

Izabrane vesti

Igrač utakmice u Mančesteru bio je Keleči Ihenačo, koji je u 43. minutu prvo iznudio jedanaesterac za svoj tim i tako uticao da konačno bude slomljen otpor gostiju, a onda ih je i sam dotukao u nastavku utakmice, sa dva postignuta gola.

Siti je 35. minut tražio put do mreže Šaja Givena, a onda je to uspelo Fernandu nakon odličnog kornera Hesusa Navasa. Ihenačo je bio junak, a Šoukros potpuni tragičar utakmice. Upravo je on na prilično naivan način srušio Nigerijca u svom šesnaestercu i tako otvorio put domaćinu ka pobedi.

Drugih 45 minuta protekli su još jednoj blistavoj predstavi 19-godišnjeg napadača, koji je prvo u 64. minutu krunisao sjajno dodavanje Zabalete, dok se deset minuta kasnije još jednom odlično snašao posle dodavanja Bonija. Kao tornado je protutnjao kroz sporu odbranu Stouka, potom nasamario i Givena, pa je konačna kapitulacija bila neminovna.

Real na Etihad stiže već u utorak, nakon čega Građani odlaze u Sautempton.


PREMIJER LIGA - 35. KOLO:

Subota:
Mančester Siti – Stouk 4:0 (2:0)
/Fernardo 35, Aguero 43pen, Ihenačo 64, 74/

16.00 Bornmut – Čelsi
16.00 Liverpul – Njukasl
16.00 Aston Vila – Sautempton

Nedelja:
15.05 Sanderlend – Arsenal
17.15 Lester - Svonsi

Ponedeljak:
21.00 Totenhem - VBA

(FOTO: Action images)


tagovi

Šaj GivenRajan ŠoukrosPremijer ligaMančester SitiKeleči IhenačoEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara