""
""

Nema demobilizacije – Borac se oštri sa Javorom pred bitku sa Vojvodinom

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.17. | 11:38

Čačani u sredu na Gradskom stadionu kraj Morave igraju na sva tri boda loveći blok novosadskih kontri i polukontri

Šef stručnog štaba Borca iz Čačka, Mladen Dodić nije nije imao nameru da komanduje voljno posle gostovanja i napornog susreta sa Partizanom. Umesto toga, trubač s Jelice je odsvirao zbor za Zebre koje će danas odigrati pripremni susret sa komšijama iz Ivanice. Ideja stučnog štaba Čačana je da se održi fokus pred izuzetno bitan meč sa Vojvodinom koji sledi u petak.

Izabrane vesti

„Svesni smo činjenice da egal igra i sa najvećim timovima Superlige nije teorijska, već realna opcija za naš tim. Tako moramo pristupiti meču sa Vojvodinom koja na naš stadion dolazi sa skorom od sedam golova sa dve protekle utakmice“, kaže Mladen Dodić za MOZZART Sport razmatrajući kadrovsku sliku kluba u kojoj se veliki broj fizički spremnih igrača nameće za ulazak u sastav tima već u narednom susretu.

„Kadrovski, ali i kondiciono dobro stojimo. Videlo se to u drugom poluvremenu u Beogradu kada nam nije ponestajalo daha. Kada je reč o Vojvodini, naša vizija ulazi u domen razmatranja njihove snage koja se nedvosmisleno odnosi na sposobnost brzih transvormacija u igri. Tu pre svega mislim na napadača Nikolu Trujića i ofanzivnog veznog igrača, Filipa Malbašića“, tvrdi Mladen Dodić i dodaje da će Čačani s posebnom pažnjom pratiti trasformacije u igri koje dolaze i kroz tandem defanzivnih veznih fudbalera Vojvodine, odnosno Aleksandra Paločevića i Dejana Melega.

„Biramo ofanzivan pristup u trenažnom procesu. Danas u 15.00 igramo sa Javorom, što samo po sebi implicira našu rešenost da se svim igračima pruži šansa i obezbedi minutaža. I mi i Javor danas na teren izlazimo sa B timovima. Tako ćemo biti spremniji, a na igračima je da se nametnu za ulazak u prvih 11“, priča Mladen Dodić o izazovima i motivaciji svih fudbalera Borca kojima zadužen dres Zebri donosi i veliku obavezu isticanja i zalaganja na putu opstanka u Superligi Srbije.

„Još jednom ću podvući da je naš imperativ osvajanje tri vredna boda u meču sa Vojvodinom. To možemo uz nešto sreće po principima „lucky coach“ fudbalske logike. Videlo se da vredimo više od trenutne pozicije na tabeli, a što se tiče budućnosti, elan i želja kod ovih momaka govori bolje od mene. Oni su se brzo uklopili, pa su i novopridošla pojačanja već postala koherentna sa ostatkom ekipe. Osećamo se kao tim“, zaključuje Mladen Dodić za MOZZART Sport svoju priču o želji, očekivanjima i nadanjima pred susret sa defakto velikom Vojvodinom čiji je trener, Dragan Ivanović nakon meča sa Radom izjavio da nije nemoguće da se Voša bori za titulu u ovoj sezoni.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMladen DodićJavorDejan MelegČačakBorac ČačakAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara