Nema mesta panici, to je samo trening Galatasaraja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.12.18. | 18:18

Nezapamćena podrška ekipi Fatiha Terima

Pobeda u velikom derbiju svuda u svetu fudbala ima veliku važnost, ali Turci fudbalu definitivno daju posebno mesto u svojim životima. Čak 40.000 navijača večeras je dalo podršku igračima Galatasraja pred sutrašnji okršaj sa Bešiktašom (18.00) na Vodafon Parku.

Zvanični podatak glasi da se na tribinama Turk Telekom stadiona večeras našao 40.541 navijač, a u trenutku kada je na teren izašla ekipa Fatiha Terima usledila je nezapamćena atmosfera, koju je pratilo na stotine upaljenih baklji.

Izabrane vesti

gallery

Dimna zavesa koja se stvorila na samom terenu nije baš pogodovala igračima, koji su čitav trening odradili u ne baš sportskim uslovima, a ostaje da se vidi da li će ovaj večerašnji ambijent pružiti veliki podstrek Terimovom timi ili će mu samo stvoriti pritisak uoči okršajasa gradskim rivalom.

Galatasaraj zaostaje šest bodova za vodećim Bašakšehirom, koji je danas poražen od Sivasa na svom terenu. Pod velikim imperativom je i Bešiktaš, koji zaostaje čak devet bodova za liderom i ovaj meč bi mogao da predstavlja pravu prekretnicu za sastav Šenola Guneša.

Foto: Screen shot


tagovi

Fatih TerimSenol Guneš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara