"Džon Entoni Bruks"
"Džon Entoni Bruks"

Nema spavanja! Volfzburg dan posle odbranjenog opstanka doveo pojačanje od 17.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.17. | 09:08

I Herta će imati novca za trošenje

Džon Entoni BruksUprava Volfzburga je rešena: da se ne ponovi! Previše je poslednjih godina strpano novca u taj klub da bi kraj sezona dočekao boreći se za opstanak. Volfzburg je ove sezone izvukao živu glavu odbranivši se od napada Ajntrahta iz Braunšvajga, ali nije gubio vreme. Tek što su prespavali navijači stigla im je nova lepa vest - Vukovi će naredne sezone biti jači za Karla Entonija Bruksa, štopera berlinske Herte.

Reč je o 24-godišnjem i 193 centimetara visokom fudbaleru, jednom od najcenjenijih u Nemačkoj. Stoga ni cena američkog reprezentativca nije mala. Prema informacijama Bilda, koji retko greši, a sada kaže da je ceo posao završen, čak 17.000.000 evra platiće Volfzburg na Hertin račun.

Izabrane vesti

Ali biće to verovatno samo početak, pošto je u timu Vukova ove sezone više škripalo u napadu (samo je Hamburg postigao manje golova) nego u odbrani.

Što se tiče Herte, u Berlinu će ovu finansijsku injekciju iskoristiti da se i oni malo opuste na fudbalskoj pojaci. Nemački mediji ranije su pisali da su čelnici Herte zainteresovani za vezistu Fjorentine Vinčenca Griifa, ali je on otišao u Borusiju Menhengladbah, dok bi Bruksa mogao da zameni 22-godišnji Holanđanin iz marsejskog Olimpika Karim Rekik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džon BruksEvropaHertaNemackaVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara