""
""

Nemci samokritični, Švajnštajger priznao: Već mi je nestalo snage kod gola

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.16. | 23:47

"Basti je još jednom pokazao da je klasa. Nadam se da će uskoro biti spreman da igra više", naveo je golman Nojer posle trijumfa nad Ukrajinom

Fudbaleri Nemačke pobedom nad Ukrajinom od 2:0 počeli su takmičenje na prvenstvu Evrope, ali su uprkos osvajanju tri boda svi u taboru Pancera svesni da moraju da igraju mnogo bolje kako bi bili konkurentni u borbi za trofej kontinentalnog šampiona.

Izabrane vesti

Gol Škodrana Mustafija na počeku trasirao je put Nemačke ka trijumfu, a sve dileme otklonio je rezervista Bastijan Švajnštajger posle kontranapad u završnim minutima utakmice na stadionu Pjer Moro u Lilu.
“Bilo nam je veoma važno da počnemo pobedom, a još je bolje što nismo primili gol. U pojedinim trenucima bila je to baš otvorena utakmica, u engleskom stilu. Stalno se prebacivalo težište igre sa jedne na drugu stranu. Mi baš i nismo želeli da bude tako, ali najvažnije je da smo pobedili“, rekao je Mustafi.

Bastijan Švajnštajger je rekao da je veoma srećan zbog gola, ali je priznao da je u završnici akcije koja je prethodila drugom golu osetio da i dalje ne može da igra sa 100 posto snage.
“Sve je u redu. Oporavio sam se od povrede i dobro se osećam. Put povratka je bio dugačak. Malo mi je ponestalo daha pred kraj one akcije, ali sjajno je kako smo je odigrali. Tri boda su nam najvažnija u ovom trenutku“, priznao je fudbaler Mančester Junajteda.

Golman Manuel Nojer u nekoliko navrata je sjajnim intervencijama spasio ekipu i ulio joj potrebno samopouzdanje.
"Basti je još jednom pokazao da je klasa. Nadam se da će uskoro biti spreman da igra više. I Mustafi je odigrao stvarno odličnu utakmicu. Nismo primili gol, odbrana je izdržala. Naravno, nije ovo naše najkvalitetnije izdanje. Možemo i moramo još bolje“, poručio je Nojer.

(FOTO: Action Images)


tagovi

UkrajinaŠkodran Mustafireprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija NemačkeNemackameđunarodni fudbalManuel NojerEvropaeuro 2016Bastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara