Nenad Krstičić mozak AEK-a, takvog igrača Atinjani nemaju

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.12.18. | 12:55

Refik Šabanadžović Grcima nahvalio potencijano pojačanje iz Crvene zvezde

Nenad Krstičić pred presvlačenjem. Vezisti Crvene zvezde se ne ostaje na Marakani, ide mu se opet u inostranastvo, navodno je već prihvatio ponudu AEK-a i samo se čeka da se Grci dogovore sa srpskom prvakom kako bi transfer mogao da se realizuje.

Atinjani su uporni u nameri da dovedu centralnog veznog kako bi povećali šanse da opet izbore plasman u Ligu šampiona i očekuju da će do prvih dana 2019. imati jasnu sliku. A to kakav je fudbaler nekadašnji član Sampdorije i Alavesa pokušao je da im predoči Refik Šabanadžović. Nisu ga tek tako izabrali, jer je bivši prvotimac Zvezde posle osvajanja Kupa šampiona 1991. otišao u AEK i sa njim osvojio tri vezane titule prvaka.
Informisan sam da AEK želi da dovede Krstičića i ne krijem da sam uzbuđen zbog toga. Odličan je igrač, znam ga dobro. Jedan od najboljih u Srbiji, poseduje elemente u igri koji se smatraju retkim, reč je o centralnom vezisti koji može da pokriva i krilo, ali mu više leđi pozicija u sredini terena. Iskusan je, igrao je u dve jake evropske lige, skupio je dosta međunarodnih utakmica...“, sipa komplimente na račun 28-godišnjeg fudbalera Refik Šabanadžović.

Izabrane vesti

Ako sve protekle po planu, Krstičić bi trebalo da potpiše ugovor na tri godine, vredan 500.000 evra po sezoni. Zvezda se nada da na ime obešterćenja može da dobije i do 1.000.000 evra, ali posao, po svoj prilici, koči saznanje da u ugovoru postoji izlazna klauzula u vrednosti od 500.000 evra, na kojoj insistira AEK.
Ukoliko AEK dovede Krstičića predstavljaće ogromno pojačanje. Nenad može da bude mozak AEK-ove igre, da je organizuje na način koji nije u stanju nijedan fudbaler iz sadašnje ekipe. Velika šansa Atinjana je u činjenici da nije obnovio ugovor sa Crvenom zvezdom i da na pred odlaskom. Stekao je ime u srpskom prvenstvu, ali su se stvari promenile u međuvremenu usled činjenice da je odbio ponudu crveno-belih i AEK to mora da iskoristi. Ovakva šansa se ne propušta“, dodao je Refik Šabanadžović.

FOTO: Star sport


tagovi

FK Crvena zvezdaAEK AtinaNenad KrstičićRefik Šabanadžović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara