""
""

Nenad Mirosavljević tipuje u humanitane svrhe: Golovi u Tuluzu, Šveđani ruše Irce - iks u derbiju dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 12:00

Potpredsednik Čukaričkog tipuje današnje parove Evropskog prvenstva. MOZZART donira tiket od 3.000 dinara, eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe

Humanitarna akcija naše kompanije već je napravila znažan zamah, a njoj se sa velikim zadovoljstvom odazvao i potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević. MOZZART svakog dana nekome od naših poznatih sportista ili ličnosti donira 3.000 dinara, koje će oni oplemeniti uspešnim tipovanjem i usmeriti tamo gde je najpotrebnije.

Doskorašnji golgeter, sada funkcioner kluba sa Banovog brda, odlučio je da potencijalni dobitak usmeri fondaciji za pomoć najmlađima - Podrži život.

Izabrane vesti

S obzirom na to da je pre nešto više od jedne decenije igrao za španski Kadiz, Mirosavljević je prvo izneo svoje mišljenje o utakmici Španija – Češka.
"Španci su uvek favoriti na velikim takmičenjima, ali razočarali su na generalnoj probi protiv Gruzije. Međutim, proteklih godina osvajali su Svetsko i dva puta Evropsko prvenstvo, tako da su kadri da idu možda i do finala. Česi igraju tvrdo, dobra su reprezentacija, mogu da budu pozitivno iznenađenje ovog turnira. Ipak, mislim da će ovoga puta biti otvoren meč i da će biti golova, pa bih tipovao GG3+".

Šveđani su prema njegovoj oceni bliži pobedi od Irske.
"Mislim da su Šveđani kvalitetniji. Sa Zlatanom u timu je sve moguće. Ipak, neće biti puno golova, pa je dvojka uz dva do tri gola najbolji izbor. Ovo je možda i najjača grupa, dosta nezgodna i biće vrlo neizvesno. Prva utakmica je jako bitna za svaku ekipu. Grupa je takva da bi mogao svaki bod da odluči".

Za noćni termin je rezervisan derbi između Belgije i Italije.
"Uh, kakav par! Za mene Belgijanci mogu da budu otkrovenje turnira -  imaju fenomenalnu ekipu. Dok, sa druge strane, Italijani kakvi god da su, sa njima se nikad ne zna. Kao što rekoh, Belgijanci imaju strašne igrače, sigurno da su ovom trenutku među četiri-pet selekcija u Evropi. Ipak, ovde sam najpre za - iks", zaključio je Mirosavljević.

Potencijalni dobitak iznosi 101.775 dinara.

Kad je u pitanju jučerašnji tiket, prvotimac Ajntrahta Mijat Gaćinović nije imao sreće. Od tri prognozirana para pogodio je prelaz 1-1 na meču Nemačka - Ukrajina (2:0, 1:0), ali je pre toga omanuo na susretima Turska - Hrvatska (X-2, a došlo 2-2, jer je bilo 0:1 u 41. minutu), dok nije došao ni prelaz na susretu Poljska - Severna Irska (X-X, pošto je bilo 1:0 u 51. minutu).


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjereprezentativni fudbalreprezentacija ŠvedskeFudbalska reprezentacija Španijereprezentacija Republike Irskefudbalska reprezentacija Italijereprezentacija ČeškeFudbalska reprezentacija BelgijeNenad Mirosavljevićmeđunarodni fudbalEvropaeuro 2016bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara