""
""

Neobična situacija: Real drži ključ za toliko čekano Barselonino pojačanje?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.15. | 20:14

Katalonski gigant pronašao igrača, a to nije Nolito

Bliži se dan kada će Barselonina suspenzija za registrovanje igrača biti skinuta, a samim tim i dan kada će aktuelni evropski šampion konačno moći ponovo da kupuje igrače!

Izabrane vesti

I dok publika na Nou Kampu strpljivo čekaju da Barselonin dres konačno obuku Arda Turan i Aleiš Vidal, u zimskom prelaznom roku konačno će biti rešena i misterija pojačanja koje bi trebalo da stigne na levom krilu. Dugo su španski mediji pisali o mogućnosti da se u Kataloniju vrati odbegli sin Nolito, ali Mundo Deportivo, koji je kategorički upoznat sa dešavanjima u klubu, došao je do sledećeg saznanja - Barselonin novi igrač je Denis Suarez

Momak kojeg je Barselona letos prodala Viljarealu za 4.000.000 evra ima u ugovoru sa Žutom podmornicom klauzulu po kojoj bi mogao da se vrati u matični klub za sumu od 3.000.000 evropskih novčanica, što zasigurno neće biti problem, a Mundo najavljuje da bi dogovor dve strane mogao da padne vrlo brzo. 

Denis Suarez je ove sezone oduševio trenera Viljareala Marselina Garsiju Torala svojim igrama, a tako je automatski privukao pažnju na sebe i sa drugih strana, ali Barselona u ovom slučaju ima prednost prve kupovine. 

Ipak, interesantno je da ključ za realizaciju ovog transfera drži Real iz Madrida. Naime, Viljareal će na transfer pristati samo u slučaju da klub sa Madrigala prethodno vrati Denisa Čeriševa iz Kraljevskog kluba. Podsetimo, priča o mogućoj ponovnoj kratkoročnoj akviziciji pronela se nedavno, a navodno u Realu ne bi imali ništa protiv da ruski napadač ponovo zaduži opremu kluba u kojem je pružao dobre partije prošle sezone. 

Ali, sada kada se u priču uključila i Barselona, možda u Realu promene ploču...

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ViljarealŠpanijaReal MadridPrimeraNolitoEvropaDenis SuarezDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara