"Neredi na ulicama Sarandija"
"Neredi na ulicama Sarandija"

Neredi na ulicama Sarandija, povređen policajac, vođa navijača uhapšen, meč prekinut (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.03.15. | 10:37

Meč između Arsenala i Aldosivija je prekinut u 30. minutu pri vođstvu gostiju od 1:0

Neredi na ulicama SarandijaTaman kada se mislilo da sezona Arsenal Sarandija ne može biti gora, pokazalo se da uvek može. Njegov meč kod kuće sa Aldosivijem (još jednim timom koji očajno igra) prekinut je u 30. minutu zbog nereda navijača van stadiona, ali i na njemu.

Tačnije, policajci su rekli sudiji da ne mogu da garantuju za bezbednost njega, njegovih pomoćnika, kao ni samih fudbalera, pa je Arijel Penel morao da prekine sportski događaj.
Utakmica je prekinuta posle 30 minuta jer je šef obezbeđenja rekao da nemamo garancije za ličnu bezbednost. Problem nije bio samo na stadionu, već i van njega. Ne znam kada će meč biti nastavljen, to će odlučiti disciplinska komisija. Više ništa ne mogu da vam kažem“, rekao je za lokalnu TV stanicu sudija Penel.

Izabrane vesti

Sve je počelo, a i završilo se, tako što su navijači Arsenala na ulicama pravili prave nerede. Skakali su po policijskim kolima, tukli se sa pripadnicima organa javnog reda, a jednog policajca su i teže povredili, pa je hitno prebačen u bolnicu. Oglasili su se i iz Agencije za sprečavanje nasilja.
Neki pripadnici organa javnog reda su povređeni, jedan teže. Probao je da zaustavi vođu navijača. Nekada se osećam kao da su mi ruke vezane. Policija je istrenirana za ovakve situacije, ali niko je ne poštuje“, istakao je Roberto Laino.

(FOTO: Action images)


tagovi

Primeranavijački neredimeđunarodni fudbalJužna AmerikaArsenal SarandiArgentinaAldosivi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara