"Obrukani navijač Brajtona"
"Obrukani navijač Brajtona"

Nešto smrdi u svlačionici Brajtona… Bukvalno!!!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.13. | 15:27

Trener Gus Pojet suspendovan zbog toga što je kritikovao negostoljubivost Galebova, koji su Kristal Palas dočekali izmetom u svlačionici?!

 

Obrukani navijač Brajtona"Cilj opravdava sredstvo", dobro je poznata izreka Makijavelija, koju su u Brajtonu bukvalno shvatili, pa su pred revanš baraža za promociju u Premijer ligu spremili neviđenju zvrčku rivalima iz Kristal Palasa. Naime, kada su Orlovi ušli u svlačionicu sačekao ih je vonj izmeta?!

Izabrane vesti

U odbranu gostiju stao šef struke Brajtona, Urugvajac Gustavo Pojet, koji je žestoko prigovorio poslodavcima zbog toga što su obrukali klub. Njegov častan postupak "nagrađen" je suspenzijom?!

Pojet je, da pojasnimo, odmah posle poraza od 0:2, koji je Brajton ostavio u Čempionšipu, poslao vrlo oštar cirkularni mejl zaposlenima u klubu.
"Kada su igrači Kristal Palasa došli u na Ameks stadion i ušli u svlačionice našli su se u vrlo neprijatnoj sitauciji. Iz nekog razloga, neko je imao pristup svlačionici gostujućeg tima i uradio nešto strašno pokušavši da uznemiri sve u Palasu. Da kažem na jasnom engleskom, neko je izvšio veliku nuždu svuda ispred toaleta, preko i oko njih. Ljut sam što je neko iz ovog kluba ugrozio našu dobru reputaciju i pao tako nisko. Voleo bih da neko prihvati odgovornost i podnsese ostavku", grmeo je Pojet, koji je potom suspendovan, kao što je slučaj i sa njegovim pomoćnicima Maurisiom Tarikom i Čarlijem Outvejom.

Časni Gustavo Gus PojetUprava kluba je počiniocima nečuvenog skandala zapretila policijom, ali joj se nikako nije dopao ni ispad Pojeta, koji je u Brajtonu od 2009. godine i koji ih je i doveo u Čempionšip.

Mediji zato pišu da bi Pojet mogao da napusti Galebove i nasledi Dejvida Mojesa u Evertonu.

Pojet je, takođe, klub kritikovao i zbog pokušaja da atmosferu učini vatrenijom podelivši domaćim navijačima 28.000 čvrstih kartona čiji je zvuk parao uši igračima Brajtona.
"Možda je neko prethodno mogao da me konsultuje. Da li će neko priznati da je to bila glupa ideja? Ko god da je to uradio žestoko je izneverio klub", istakao je Pojet što je posebno iznerviralo sektor marketinga.

Koji je, pogađate, i došao na pomenutuju ideju
"Utakmicu nismo izgubili mi, već taktika", odgovorili su "marketinški stručnjaci".

(FOTO: Action Images)


tagovi

BrajtonČempionšipEngleskaEvropaGus PojetKristal Palas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara