Neverovatan autogol na kraju karijere presudio Pipu Inzagiju, Rajković u finalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.06.18. | 20:38

Venecija eliminisana na bolan način

Pipo Inzagi ipak neće uspeti da vrati Veneciju u Seriju A! U revanš meču polufinala plej-ofa za ulazak u elitni rang italijanskog fudbala, njegov tim je eliminisan od Palerma. Rosaneri su na svom Renco Barberi slavili 1:0 i prošli dalje pošto je u Veneciji bilo 1:1.

Na čudan način su Sicilijanci uspeli da eliminišu Veneciju i plasiraju se u finale plej-ofa. Moment odluke je bio blago rečeno čudan autogol Mauricija Domicija u 5. mintu. Poznati  veteran kojem je ovo bila verovatno poslednja utakmica u karijeri je jako nespretnom intervencijom šutnuo loptu u sopstvenu mrežu pošto je prethodno slabo reagovao golman Audero. Ipak, čini se da je Domici morao da bolje interveniše i pored gužve u kojoj se našao...

Izabrane vesti

Do kraja meča je Venecija napadala, bila bolji rival, jurišala ka izjednačenju, ali nije uspela. Golman Pomini je čudesno branio na golu Rosanera. Sve je bilo gotovo kada je u 82. minutu Venecija ostala bez isključenog Pinata. A Palermo je mogao i do ubedljivije pobede da je mladi napadač La Gumina u 89. mintuu iskoristio penal. Inače, Slobodan Rajković je odigrao ceo meč za Palermo.

Sicilijance u finalu čeka bolji iz dvomeča Frozinone - Ćitadela.

(FOTO: Action images)


tagovi

Filipo InzagiMaurisio DomiciVenecijaSlobodan Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara