""
""

NHL PLEJ-OF: Bruinsi preslišali Rendžere, Ajkulama “duplo golo“

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.13. | 08:37

Bred Marčend konačno je uspeo da postigne pogodak u plej-ofu i donese pobedu Bostonu, dok su Kingsi u poslednjem minutu napravili pravu malu senzaciju i utakmicu preokrenuli u svoju korist za samo 22 sekunde

 

Dobre stvari događaju se Boston Bruinsima u produžecima. Čak i kada se čini da ne ide dobro, a konačno je proradio i Bred Marčend. Najbolji strelac Bruinsa u prvom delu sezone konačno je uspeo da se upiše u strelce, a njegov pogodak doneo je ekipi prvu pobedu u polufinalnoj seriji Istoka – 3:2.
“Zaista je bilo frustrirajuće to što nisam mogao da postignem gol. Ali, tu utiče veliki broj različitih faktora. Ipak, srećan sam zbog pogotka i sada se nadam da ću nastaviti u pravom ritmu“, rekao je Marčend posle utakmice.

Izabrane vesti

Bostonu je ovo treća uzastopna pobeda u produžecima, dok je kod Rendžera obrnuta situacija – treći uzastopni poraz posle produžetaka.
“Mislim da smo bili potpuno izjednačeni u produžetku. Ali, dozvolili smo da primimo lak pogodak i to nam se obilo o glavu“, rekao je Džon Tortorela, trener Rendžera.

Navijači u Stejpls Centru imali su priliku da gledaju pravu dramu u drugoj utakmici polufinalne serije Zapada, ali su samo pristalice Los Anđeles Kingsa otišle kući sa osmehom na licu, pošto su Dastin Braun i Trevor Luis doneli senzacionalni preokret u samo 22 sekunde razmaka, što je donelo novu pobedu – 4:3.

Iako je San Hoze u poslednju deonicu ušao sa golom prednosti, domaći hokejaši su čekali bukvalno do poslednjeg minuta kako bi napravili pravu malu senzaciju, izvukli dva keca iz rukava i oduševili veliki broj navijača. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boston BruinsLos Anđeles KingsNHL plej-ofNjujork RendžersSan Hoze Šarks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara