"Vukan Savićević"
"Vukan Savićević"

Ni plata više nije bitna – Vukan Savićević ide iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.15. | 09:06

Posle tri godine u profesionalnom pogonu kluba iz Ljutice Bogdana vreme je za rastanak

Vukan SavićevićDošao je u klub kao mališan, ispunio mu se san da istrči pred severnu tribinu stadiona "Rajko Mitić", ali ne i da ostavi dublji trag u Crvenoj zvezdi. Vukan Savičević očigledno je izgubio strpljenje i rešio da fudbalsku sreću potraži u nekoj drugoj sredini.

Još zimus se kao realna opcija pominjala Vojvodina, ali je Savićević i tada rešio da ostane i pokuša još jednom da se izbori za mesto u startnih 11 crveno-belih. Proletos je međutim odigrao svega 226 ligaških minuta, a iako je bio u timu u obe utakmice sa Kairatom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope na startu nove sezone rešio je da digne sidro i posle tri godine u Zvezdinom profesionalnom pogonu sreću potraži na nekom drugom mestu.
"Smatram da je trenutak da krenem u nekoj novoj sredini, bez obzira na uslove. Postoje određeno interesovanje i ponuda", rekao je Savićević, a prenele Večernje novosti.

Izabrane vesti

Savićević, od nedavno član mlade reprezentacije Crne Gore, inače ima ugovor do 2017, ali s obzirom na to da Zvezda prema njemu ima dugovanja teško da će se mnogo opariti na odlasku 21-godišnjeg veziste. Njegova nova destinacija do daljeg ostaje misterija.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vukan SavićevićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara