"Dušan Anđelković slavi gol protiv Voždovca"
"Dušan Anđelković slavi gol protiv Voždovca"

Nije navikla na veštačku travu, ali Zvezdi ni beton ne bi bio problem: Delije znaju da prepoznaju koliko je ovo važno

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.17. | 18:49

„Imamo ogroman motiv da zabeležimo pobedu“, kaže Dušan Anđelković pred gostovanje Voždovcu

Dušan Anđelković slavi gol protiv VoždovcaDaje golove Ričmond Boaći. Daje ih i Srđan Plavšić. Predrag Sikimić i Petar Orlandić su pogašali uglavnom jesenas, s vremena na vreme u strelce se upiše i Džon Ruiz, pa i Gelor Kanga, ali snaga Crvene zvezde nije samo u ofanzivi. Već u raznovrsnosti.

Tako pored imena Dušana Anđelkovića stoji podatak da je u aktuelnom prvenstvu čak pet puta matirao protivničke golmane, što je za levog beka više nego dobar učinak. Jedan od tih pogodaka dao je Voždovcu, s kojim će se lider na tabeli Superlige sastati i u četvrtom kolu plej-ofa.

Izabrane vesti

Na veštačkom terenu krova tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.
Kao što smo pričali pred prethodni susret sa Voždovcem ne razmišljamo uopšte o terenu. Veštačka podloga nije dobra, nismo navikli da igramo na njoj, ali pokušavamo da ne razmišljamo o tome. Tih 90 minuta bismo odigrali i na betonu ako treba i ako treba daćemo poslednji atom snage da pobedimo“, predočio je Anđelković, strelac odlučujućeg gola, iz slobodnog udarca, 12. decembra.

Zvezda je prva na tabeli i sve poebde do kraja joj garantuju odbranu šampionskog naslova.
Iskreno se nadam da će se ponoviti prethodna utakmica, ne moram ja da postignem gol, bitno mi je samo da pobedimo. Znamo koliko je važno da trijumfujemo, svaka pobeda je zasluga čitave ekipe i nikada ne izdvajam pojedince“.

Na utakmici sa VojvodinomMeč Voždovac - Crvena zvezda na programu je u subotu od 17 časova (TV Arenasport 1). Na Đurđevdan, koji ima posebno mesto u srcima svih zvezdaša.
Siguran sam da nije potreban dodatan poziv našim navijačima, posebno na veliki praznik koji mnogo znači svima nama koji volimo Crvenu zvezdu. Imamo ogroman motiv da zabeležimo pobedu, kao i na svakoj utakmici, ali sada posebno zbog veoma važnog trenutka u kome se nalazimo. Još jedan podsticaj nam je i želja da svim našim navijačima ulepšamo Đurđevdan, da zajedno proslavimo ovaj veliki zvezdaški praznik.“ 

Umesto zaključka...
Ambijent na prethodnoj utakmici sa Vojvodinom bio je fenomenalan, navijači su nas zaista nosili svih 90 minuta. I kada nije išlo znali su da nas podrže. Naši navijači uvek umeju da prepoznaju bitan trenutak, zajedno smo izgarali svih 90 minuta na prethodnom meču i uspeli smo da osvojimo tri boda. Nažalost, kapacitet stadiona Voždovca je dosta manji, ali siguran sam da podrška neće izostati. Isto tako već na narednoj utakmici koja se igra na Marakani očekujem da premašimu tu cifru od 16.000 , jer smo se približili kraju šampionata i podrška nam je sada najpotrebija“, dopunio je Dušan Anđelković.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDušan AnđelkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara