"Mitrović"
"Mitrović"

Nije pomogao ni Mitrović: Orlići izgubili od Švajcarske

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.13. | 20:21

Jedini pogodak na utakmici postigao Armin Alešević u 67. minutu – 0:1

MitrovićEkspresan dolazak Aleksandra Mitrovića iz Brisela, koji je sinoć debitovao za seniorsku selekciju Srbije, a danas odigrao 90 minuta za omladince, nije pomogao srpskoj selekciji do 19 godina u okršaju sa vršnjacima iz Švajcarske, koji su na stadionu Obilića slavili minimalnim rezultatom i preuzeli lidersku poziciju u kvalifikacionoj grupi 2 za plasman na Evropsko prvenstvo u Litvaniji - 0:1 (0:0)

Orlići su u meču sa vrlo malo šansi i udaraca ka golu oba tima, primili pogodak u 67. minutu, kada se u strelce upisao Armin Alešević.  Izabranici Ljubinka Drulovića i pored velikog truda nisu uspeli da dođu do jednog boda koji bi ih zadržao na liderskoj poziciji i omogućio da protiv Republike Irske (utorak, 17.30) odlučuju o svojoj sudbini.

Izabrane vesti

Ovako, srpskoj selekciji će biti neophodan makar remi Švajcarske protiv Slovačke, kako bi došla do prve pozicije koja vodi u Litvaniju.

Slovaci su danas odigrali 2:2 sa Republikom Irskom, koja je pre dva dana indetičnim rezultatom remizirala sa Švajcarskom.

TABELA: Švajcarska 4, Srbija 3, Irska 2, Slovačka 1 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar MitrovićArmin Aleševićreprezentativni fudbalSrbijaSrbija U19

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara