"Momčilović u duelu sa Matosem na utakmici Panduri - Fjorentina"
"Momčilović u duelu sa Matosem na utakmici Panduri - Fjorentina"

Nikolić: Biću nesrećan ako ode Lazović! Marko Momčilović menja Volkova u Partizanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.01.15. | 09:29

„Ako me pitate Balažic ili Tubić reći ću da bih voleo i jednog i drugog, jer je dobar igrač uvek dobrodošao“, poručuje trener crno-belih iz Turske

Momčilović u duelu sa Matosem na utakmici Panduri - FjorentinaPrelazni rok ulazi u ciljnu ravninu, još četiri dana ostala su do zatvaranja pijace na teritoriji Evrope, a to istovremeno znači i uzburkane strasti u Partizanu. Jer postoje ozbiljni nagoveštaji da će crno-beli ostati bez tandema napadača, pa će se u slučaju najaveljenih odlazaka Petra Škuletića u Hamburg, te Danka Lazovića u Tedu ili Gvangžu R&F naći u problemu kako da nadomeste odlaske najboljih strelaca tima.

Ako se sa izvesnim odlaskom Škuletića pomirio i čak nekoliko puta isticao da nema ništa protiv ako će klub od tog transfera dobiti značajna finansijska sredstva, onda je jasno da se čelo Marka Nikolića mršti pri pomisli da će iz Humske otići i Lazovć.
Danko  je veoma dragocen za tim i ako slučajno ode, biću veoma nesrećan“, rekao je Nikolić izveštačima beogradskih medija u Beleku.

Izabrane vesti

Napadači nisu jedini problem crno-belih, jer se još uvek čeka odgovor na pitanje ko će popuniti rupe u odbrani. Kandidati su Nemanja Tubić (zastoj u pregovorima oko visine plate) i Gregor Balažic, a nije nemoguće i da obojica stignu u Humsku 1. Makar bi to voleo mladi strateg.
Nadam se da bi nešto pozitivno moglo da se desi u pregovorima oko dolaska Balažica. Ako me pitate Balažic ili Tubić reći ću da bih voleo i jednog i drugog, jer je dobar igrač uvek dobrodošao“, dopunio je Nikolić.

Kao što je najavljeno još pre dve sedmice, Vladimir Volkov ima ponudu južnokorejskog Hjundaija, Sportski žurnal piše da se reprezentativac Crne Gore sinoć u hotelu Susesi u Beleku sreo sa poznatim menadžerom za Daleki istok Fakrijom Šekularcem i to bi trebalo da znači da je transfer na pomolu. Ako se on realizuje, prvi pik crno-belih za poziciju levog beka (na kojoj imaju produkte svoje škole Nemanju Petrovića i Miroslava Bogosavca) jeste Marko Momčilović iz Pandurija.

Reč je o prvotimcu rumunskog Panduirija, koji ima 27 godina i jesenas je odigrao svih 17 utakmica za ovaj klub u Ligi 1, a ima iskustvo igranja u Ligi Evrope. Bivšem defanzivcu ivanjičkog Javora na leto ističe ugovor sa Pandurijem, što je karta na koju igra sportski sektor crno-belih.

Inače, Partizan danas od 14.30 igra drugu kontrolnu utakmicu u 2014. protiv švajcarskog Ciriha. Prenos meča možete pratiti na portalu MOZZART Sport.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićMarko Momčilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara