""
""

Nikolić: Možda i najbolji meč sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.17. | 20:02

"Videli smo posle mnogih kritika na račun igre u večitom derbiju šta znači kvalitet terena za jednu ekipu koja je opredeljena za igru, da može da se igra brzo... Bili smo veoma motivisani za ovu utakmicu i te motivacije je došao jako dobar pristup i kvalitet igre", rekao je strateg crno-belih posle pobede protiv Metalca

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa protiv Metalca odigrala možda i najbolji meč ove sezone i dodao da jedino nije zadovoljan velikim brojem neiskorišćenih prilika.
"Bila je ovo jedna od najboljih igara Partizana, ako ne i najbolja ove sezone. Čestitam igračima na tome. Videli smo posle mnogih kritika na račun igre u večitom derbiju šta znači kvalitet terena za jednu ekipu koja je opredeljena za igru, da može da se igra brzo... Bili smo veoma motivisani za ovu utakmicu i te motivacije je došao jako dobar pristup i kvalitet igre", rekao je Nikolić novinarima posle meča, a prenosi Beta.

Izabrane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Metalca sa 3:0 u utakmici 25. kola Super lige Srbije.
"Jedina zamerka je broj šansi koje smo promašili, jer je bio ogroman broj. Takav je bio dan, bio je i dobar golman na drugoj strani, ali smo mogli dati ogroman broj golova. Koliko god to čudno zvučalo posle pobede od 3:0 ne mogu biti zadovoljan rezultatom", rekao je Nikolić.

Ekipa iz Humske je druga na tabeli sa 58 bodova i ima tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja svoj meč 25. kola igra kasnije danas protiv Vojvodine.

Crno-beli su vezali 21 utakmicu bez poraza.
"Zaista je to jedan fantastičan niz na kojem treba čestitati igračima. Moramo da nastavimo da pobedjujemo, ta serija mora da traje, jer igramo u takvoj ligi da smo i sa takvom serijom i dalje na drugom mestu", rekao je Nikolić.

Trener Metalca Nenad Vavić rekao je da je Partizan zasluženo slavio.
"Čestitao bih Marku (Nikoliću) na izvanrednoj seriji i na zasluženoj pobedi. Partizan je imao dosta prilika u prvom poluvremenu i kad smo pomislili da smo se izvukli i da idemo na odmor sa 0:0 pao je taj gol iz prekida. Od tog momenta je sve bilo drugačije", rekao je Vanić.

"Partizan je izašao jako, sa puno samopozdanja da dobije ovu utakmicu... Mi smo pokušali, prižili svoj maksimum, mogu da budem zadovoljan htenjem, željom, trlanjem igrača do poslednjeg minuta", dodao je trener Metalca.

Partizan u narednom kolu gostuje u Lučanima ekipi Mladosti, dok Metalac dočekuje Vojvodinu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Marko NikolićMetalacNenad VanićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara