"Stefan Šćepović"
"Stefan Šćepović"

Nikolić na kupi, u navali trio Šćepović - Šćepović - Lazović

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.18. | 17:31

Stariji brat se pridružio srpskoj koloniji u Videotonu

Stefan Šćepović

Srpski juris na mađarsku krunu! Marku Nikoliću će ubuduće biti još lakše da zadaje zadatke na terenu, pošto se Danku Lazoviću i Marku pridružio i stariji brat Šćepović - Stefan.

Izabrane vesti

Doskorašnji fudbaler Hetafea, ranije i Sportinga iz Hihona, Seltik, Klub Briž, Sampdorije, naravno pre svega Partizana, potpisao je ugovor na dve i po godine, uz opciju da se saradnja produži na dodatnu sezonu. Stigao je bez obeštećenja i zadužio dres sa brojem 14 na leđima.
"Pre svega bih želeo da se zahvalim Videotonu na svemu, kao i svojim agentima Meli Kodru i Aleksandru Bogojeviću na velikim naporima koje su uložili da dođe do realizacije ovog transfera, kao i Marku Nikoliću koji je insistirao na mom dolasku u Videoton. Daću sve od sebe da opravdam poverenje koje su mi poklonili i da im uzvratim dobrim igrama na terenu i šampionskom titulom", rekao je Šćepović posle potpisivaja ugovora.

Menadžer Aleksandar Bogojević se nadovezao.
"Ja bih takođe želeo da se zahvalim vodećim ljudima Videotona na svemu, uvideli smo da mađarski fudbal napreduje velikim koracima. Bili su izuzetno profesionalni od početka do kraja. Takođe bih želeo da istaknem sportskog direktora Zoltana Kovača i šefa skautske sluzbe Tamasa Baloga za sjajno obavljen posao. Siguran sam da će Stefan ispuniti svoj potencijal i da će biti pun pogodak".


tagovi

EvropaMađarskameđunarodni fudbalStefan ŠćepovićVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara