"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolić: Ne idemo na egzotično putovanje, već da jurimo pobedu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.07.14. | 14:37

"Treba da verujemo u sebe i promenimo ovu sliku koja ne izgleda baš lepo", rekao je strateg crno-belih

Marko NikolićTrener Partizana Marko Nikolić ocenio je da njegovi fudbaleri moraju maksimalno ozbiljno da uđu u revanš susret sa Toršavnom kako bi obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. 
"Sve misli su nam usmerene ka narednoj utakmici. Protivnik je pokazao da je čvrsta ekipa i Partizan mora da vodi računa o rejtingu kluba i srpskog fudbala. Tražimo pobedu i bez obzira na rezultat iz prve utakmice ne idemo na Farska Ostrva na egzotičan izlet u severne krajeve", rekao je Nikolić za Sportski žurnal.

Podsetimo, Parni valjak je nešto ranije ove nedelje savladao predstavnika Farskih ostrva sa 3:0 u Humskoj i time praktično overio kartu za plasman u naredno kolo. Ipak, strateg crno-belih poziva na oprez.
"Treba da verujemo u sebe i promenimo ovu sliku koja ne izgleda baš lepo. Imam dosta poverenja u svoj tim i nikome se nećemo predati dok se ne izmerimo na terenu".

Izabrane vesti

Naredni protivnik Partizanu u pohodu ka evropskoj eliti biće bugarski šampion Ludogorec.
"Mislim samo na HB i očekujem da se tako ponašaju i moji igrači. Ludogorec je ozbiljna ekipa. Osvojili su nekoliko titula u bugarskom prvenstvu, imali su zapaženu ulogu u evropskim takmičenjima, prava su „legija stranaca“, mnogo je tu potrošenog novca, veoma su neprijatan tim", zaključio je Nikolić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanMarko NikolićLiga šampionaHB ToršavnFarska OstrvaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara