"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolić okrivio Trajkovića: Nema tolerancije za takav potez (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.08.14. | 23:30

„Ispali smo, iako nismo bili poraženi u tom dvomeču“, rekao trener Partizana

Marko NikolićTrener fudbalera Partizan Marko Nikolić rekao je posle remija sa Ludogorecom (2:2) da je isključenje Branislava Trajkovića odlučilo ko će otići u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
„Nema mnogo toga pametnog da se kaže u analizi. Konfuzno smo počeli meč, surovo kaznjeni sa dva gola. Fenomenalno smo se vratili u igru, stvorili nekoliko šansi, dali dva gola. Sve je bilo na našoj strani, a bez dileme detalj koji je odlučio utakmicu je Trajkovićevo isključenje“, izjavio je Nikolić.

On je naglasio da ne postoji nikakvo opravdanje za potez Trajkovića, koji je pred kraj poluvremena udario protivničkog igrača i zaradio direktan crveni karton.
„U Partizanu se to dešavalo i ranije. Ipak, tolerancija za tako nešto ne može da postoji“, kazao je Nikolić.

Izabrane vesti

Partizan je ispao, pošto je prva utakmica u Bugarskoj prošle nedelje završena bez golova.
Nemam šta da zamerim igračima. Nadljudskim naporima izneli smo 55 minuta sa igračem manje. Čak i u drugom poluvremenu bili smo sigurni da nećemo primiti gol, a imali smo i tri šanse. Takođe, nismo imali ni sreće da ovi momci dobiju zasluženu nagradu. Ispali smo, iako nismo bili poraženi u tom dvomeču. Zaslužili smo više“.

Nikolić je dodao da mu je žao publike i navijača, ali je podsetio da crno-bele sada očekuje novi evropski dvomeč, odnosno utešna nagrada u vidu igranja baraža za Ligu Evrope.
Imamo još jednu šansu da napravimo podvig, jer igrači rade u ovakvim uslovima. Ništa neće moći da promeni takvo moje mišljenje“, zaključio je Nikolić.

Trajković posle utakmice nije želeo da komentariše nepromišljeno isključenje na izuzetno značajnom meču.

Žreb plej-ofa za plasman u Ligu Evrope biće održan se u petak u sedištu UEFA u Nionu.

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićBranislav Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara