""
""

Nikolić: Ozbiljan tim ne sme ovako

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 19:12

"Mora utakmica na pravin način da se privede kraju“, upozorio je trener Partizana posle pobede nad Borcem od 2:1

Partizan je osvojio tri boda protiv čačanskog Borca, ali je trener Marko Nikolić samo delimično bio zadovoljan igrom i ponašanjem igrača. Ono što mu je zasmetalo je nastup u drugom poluvremenu.
“U prvom poluvremenu smo igrali ozbiljan i dobar fudbal. Postigli smo dva gola, a imali smo još nekoliko dobrih situacija. I u drugom delu smo stvorili neke ozbiljne situacije, ali je velika većina igrača imala nonšalantan pristup u završnici“, rekao je Nikolić za televiziju Arena Sport odmah posle utakmice.

Izabrane vesti

Crno-beli su relativno lako stigli do prednosti od 2:0 u prvih 45 minuta.
“I onda se desi onakva situacija sa penalom i dobili smo utakmicu sa određenom dozom neizvesnosti. Jedan ozbiljan tim ne sme sebi da dozvoljava ovakve situacije. Mora utakmica na pravin način da se privede kraju.“

Nije Nikolić sada hteo da pridaje preveliku pažnju onome što sledi Partizanu posle duela sa Borcem.
“Ima vreme za derbi, važno je da su svi igrači tu. Svakako se radi o najvećoj i najvažnijoj utakamici srpskog fudbala“, zaključio je Nikolić.

Trener Borca Mladen Dodić smatra da je njegova ekipa suviše bojažljivo ušla u utakmicu.
"Prvo poluvreme smo previše igrali u grču, dozvolili smo provitniku da nas sabije i šesnaesterac. Drugi gol Partizana neću da komentarišem. U nastavku smo pokazali da umemo dobro da stojimo i uveli smo meč u neizvesnost. Mogu da budem zadovoljan drugim delom utakmice."

(FOTO: Starsport)


tagovi

Borac ČačakMarko NikolićMladen DodićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara