"Stiv Meklaren"
"Stiv Meklaren"

Nisam trenirao iritantniji tim od Njukasla

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.16. | 21:35

Stiv Meklaren otvoreno kritikovao igrače Svraka

Stiv Meklaren

Stiv Meklaren okarakterisao je sadašnji tim Njukasla kao najiritantniju grupu igrača koju je trenirao u karijeri koja traje duže od dve decenije.

Izabrane vesti

Njegov tim sutra igra protiv Stouka, a nalazi se tek na 18. mestu u Premijer ligi suočen sa ispadanjem u Čempionšip - drugi put u proteklih sedam godina. 

Uprkos povremenim znakovima napretka, kao što su pobede nad Liverpulom i Totenhemom, i dovođenje zimskih pojačanja Svrake imaju dosta problema i ne beleže očekivane rezultate.
“Ovo je možda najiritantnija grupa fudbalera sa kojom sam ikada radio”, istakao je nekadašnji selektor Engleske i menadžer Tventea i Midlzbroa, zaboravljajući da je upravo on sastavio ovaj tim i dovodio igrače tokom letnjeg i zimskog prelaznog roka.
“Protiv VBA pokazali smo da možemo da igramo fantastičan fudbal koji publika voli. A onda je usledio sledeći meč i poraz od 5:1, koji je lako mogao da bude i ubedljiviji. Pričali smo o karakteru, stavu i borbi i shvatili težinu pozicije u kojoj se nalazimo pre nego što bude kasno. Pričao sam sa svima u ovom klubu, znam da smo u velikom sr***u, ali da ćemo da se borimo i moramo da počnemo da pobeđujemo”, zaključio je Meklaren.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)     


tagovi

Stiv MeklarenPremijer ligaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara