"Stara Pazova"
"Stara Pazova"

NIŠTA OD UTAKMICE SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE: FIFA odbila zahtev iz bezbednosnih razloga?

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.13. | 11:28

Iako je Fudbalski savez BiH prihvatio da se prijateljski susret odigra u Banjaluci, čelnici Svetske fudbalske federacije neće dozvoliti da se tako nešto dogodi, prenose bosanski mediji

Stara PazovaPrethodnih dana dosta se pričalo o tome da li će se istorijska prijateljska utakmica između Srbije i Republike Srpske uopšte odigrati, a sa različitih strana stižu različiti odgovori. Iako je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na sednici izvršnog odbora dao zeleno svetlo za odigravanje meča u Banjaluci tokom avgusta, izgleda da od toga neće biti ništa.

Naime, kako prema saznanju bosanskog "Avaz Sporta", FIFA je odlučila da ne omogući organizaciju ovog događaja, prvenstveno iz bezbednosnih razloga. 

Izabrane vesti

Podsetimo, tokom nedavne posete Srbiji prvi čovek FIFA, Sep Blater rekao je da će "i Kosovo kad-tad morati da igra fudbal", a tim povodom pojavile su se informacije da bi Blater mogao da uvaži molbu predsednika FSS, Tomislava Karadžića vezanu za odigravanje pomenute utakmice. 

Iako je vest izazvala brojne, mešovite reakcije u regionu, čini se da će Srbija još jednom biti veliki gubitnik u celoj priči...

(FOTO: MN Press)


tagovi

Banja LukaBiHEvropameđunarodni fudbalPrijateljske utakmicefudbalska reprezentacija SrbijeRepublika SrpskaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara