""
""

Ništa od večitog derbija u Bijeljini: Zličić matirao Partizan i zakazao duel sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 16:24

Vojvodina minimalnim rezultatom savladala crno – bele koji su dva puta pogađali okvir gola

Srpsko finale posle pobede Crvene zvezde nad Dinamom nije moglo da se izbegne, ali umesto večitog derbija u finalu Turnira Prijateljstva u Bijeljini gledaćemo megdan beogradskih i novosadskih crveno – belih. Vojvodina je napravila malo iznenađenje, jer je savladala Partizan sa 1:0. Gol odluke postigao je možda i najbolji pojedinac susreta Zličić u 32.minutu.

Kao i prvo polufinale meč između Vojvodine i Partizana protekao je u izjednačenoj borbi. Crno-beli su imali blagu terensku inicijativu, i imali sjajanu šansu preko Vladića. On je bio usamljen na nekih sedam metara, čak i odlično šutirao, ali se lopta od stative odbila pravo u ruke Vojvodića. Vojvodina je bila strpljiva i igrala tehnički pismeno, čekajući pravu priliku.

Izabrane vesti

Mnogo toga je u igri Stare Dame zavisilo od centralnog veznog Zličića. On je u prvom poluvremenu imao neuspešan pokušaj, ali je u 32.minutu bio neumoljiv. Na sve ili ništa krenuo je Partizan od tog trenutka. I opet se nije dalo odličnom Vladiću. Osam minuta pre kraja činilo se da je mat neizbežan. Vladić je sada bio na pet metara od Vojvodina, ali je posle ubacivanja Kostića pogodio prečku.

Finalni meč igra se sutra u 12 časova.


tagovi

FK VojvodinaTurnir prijateljstvaSuperligaSrbijaFK PartizanEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara