Noris Kol: Pretili su nam da će nam uzeti titulu bez borbe ako ne zaigramo

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.19. | 23:29

Amerikanac besan kao ris posle meča u Beogradu

Amerikanac Noris Kol jedini je od celog tima Budućnosti bio spreman za razgovor posle poraza od Crvene zvezde u majstorici ABA lige. Ipak, Kol nije pričao ni za srpske, ni za crnogorske medije, već za košarkaški portal Eurohoops, u kojem tvrdi da su igrače podgoričkog tima naterali da izađu na teren.

Košarkaši Budućnosti su bili na meti navijača Crvene zvezde pre početka duela, zbog čega je meč počeo sa više od pola sata zakašnjenja, a pretilo je čak i da se neće ni odigrati.
Ovo je bila najneprihvatljiviji i najneprofesionalniji ambijent! ABA liga bi trebalo da se srami zbog svega što se dogodilo večeras. Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, koristili pirotehniku i razne druge predmete su bacali na teren. Njihovi navijači su nas napali i prekinuli tokom zagrevanja i doveli do te mere da smo morali da odemo sa terena. Bilo je potpuno nebezbedno i neprihvatljivo“, rekao je Kol.

Izabrane vesti

On je poručio da utakmica, po njemu, nije trebalo da se igra, ali da je igračima Budućnosti rečeno da – moraju.
Ova utakmica nije trebalo da se igra. Ali, pretili su nam da će nam oduzeti titulu ako se ne pojavimo na terenu“, otkrio je Noris Kol.

Amerikanac je istakao da atmsofera u Podgorici nije bila ni blizu ove na petom meču u Pioniru.
U Podgorici naši navijači nisu uletali na teren i prekidali igrače u zagrevanju. Nisu dirnuli nijednog košarkaša. Nisu bacali stolice ili čaše sa sokovima na teren. I na kraju, ABA liga je reagovala, a to nije učinila u Beogradu. Naši navijači u Podgorici nisu divljali na terenu za igru“, istakao je Noris Kol.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Noris KolBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara