Nova bomba iz Nemačke: Čelsi ponudio 45.000.000 evra za Luku Jovića!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 23:23

Trka moćnika utroje za srpskog napadača

Dileme nema, Luka Jović je nova zvezda evropskog fudbala!

Nemački Bild večeras ekskluzivno javlja da je i Čelsi stao u red za potpis srpskog reprezentativca i da je Ajntrahtu već ponudio 45.000.000 evra za kupovinu Jovića.

Izabrane vesti

Podsetimo, Barselona i Real su se prethodnih dana pominjali kao najozbiljniji kupci, a izgleda da je u trku ušao i klub sa Stamford Bridža. Bildove ekskluzive treba uzimati s posebnom pažnjom jer su do sada bili ubeldjivo najbolji i najpouzdaniji izvor za velike vesti i transfere iz Nemačke. Večeras, a sutrašnjem štampanom izdanju, trvde da je Čelsijeva ponuda već stigla u Frankfurt. Kao i da je isti iznos ranije ponudio i Real. Podsetimo, lokalni Algemajne Cajtung i katalonski mediji pišu da je Barselona dogovorila uslove sa Jovićevim zastupnicima.

Bild večeras otkriva da se Jovićev menadžer Fali Ramadani sastao prethodnih dana sa Ajntrahtovim sportskim direktorom Fredijem Bobićem kako bi se odredila budućnost Jovića. Razgovorali su, ali još ništa nije odlučeno. Bild navodi da je Ramadani prvo stupio u pregovore sa Barselonom pre nego što je izašao sa predlozima pred Bobića.

Ali, ulazak Čelsija u trku menja situaciju. Ramadani je prethodnih godina izgradio snažne veze sa Stamford Bridžu. Počelo je pre nekoliko godina transferima Stipea Perice, Marka Marina i Danila Pantića, a onda je Ramadani ušao u uži krug agenata koji tesno sarađuju sa Čelsijem kada je realizovao veliki transfer Markosa Alonsa iz Fiorentine. Da bi letos posredovao i u dolasku trenera Mauricija Sarija. Sada je Čelsi naoštrio kandže na jednog od njegovih najvrednijih klijenata i poznati menadžer će se naći između dve vatre.

Čelsiju je svakako neophodan napadač za sledeće leto. Veliko je pitanje da li će zadržati Gonzala Igauina koji je došao na pozajmicu do kraja sezone iz Juventusa. Morata je poslat na 18-mesečnu pozajmicu Atletiko, a Žiru kod Sarija nema perspektivu i spekuliše se o njegovom povrtaku u Francusku.

Čelsijev adut u trci za Jovića je što će možda moći više da plati od Barselone. Naime, katalonski mediji javljaju Barsa neće moći da ide preko 50.000.000 evra u trci za Joviča jer je već dala 75.000.000 evra za De Jonga, a sličnu sumu je spremila za De Lihta. Realu novac nije problem, ali Benzema igra u strašnoj formi, tu je i Marijano Dijaz i pitanje je kakva bi minutaža čekala Srbina. U Čelsiju bi mogao da dobije ulogu startera ako Iguain bude vraćen Juventusu.

Kreće luda prolećna trka evropskih giganata za autogram Luke Jovića

(FOTO: Reuters)


tagovi

Luka JovićFali Ramadani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara