"Stefan Mihajlović"
"Stefan Mihajlović"

Nova bura na Marakani: Mihajlović neće da ide na pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.12.13. | 21:26

“Suludo bi bilo da potpišem novi ugovor pa da idem negde. U tom slučaju bolje da nađem drugi klub. Ali, da se razumemo, takav rasplet ne želim, niti hoću da na bilo koji način oštetim Zvezdu”, kaže mladi napadač

Stefan MihajlovićOd najave aktuelnih čelnika Crvene zvezde, prilikom preuzimanja dužnosti, da će se konačno okrenuti svojoj deci izgleda da je ostalo samo mrtvo slovo na papiru. Zato i ne čudi što mladi naraštaj, pre svih Vukan Savićević i Stefan Mihajlović, s vremena na vreme izraze nezadovoljstvo svojim statusom na “Marakani”.

Najava sportskog direktora crveno-belih Zorana Stojadinovića da će se igrači sa manjom minutažom preseliti u neku drugu sredinu na pozajmicu uopšte se nije dopala sinu proslavljenog fudbalera Radmila Mihajlovića.
“Očekujem veću minutažu na proleće, da vidim da u klubu zaista računaju na mene, tim pre što mi na leto ističe ugovor. Osim utakmice protiv Proletera u kupu, jesenas praktično nisam dobio šansu, a smatram da sam je radom, igrama i golovima u prijateljskim utakmicama i zaslužio”, kazao je Mihajlović za Novosti.

On očekuje da će njegov otac pronaći zajednički jezik s čelnicima kluba na predstojećim razgovorima.
“Iznad svega želim novi ugovor sa Zvezdom i nadam se da će se otac dogovoriti s upravom. Ali, hoću da budem načisto s tim šta mogu da očekujem. Pozajmica ne dolazi u obzir. Suludo bi bilo da potpišem novi ugovor pa da idem negde. U tom slučaju bolje da nađem drugi klub. Ali, da se razumemo, takav rasplet ne želim, niti hoću da na bilo koji način oštetim Zvezdu. Ovde sam 14 godina i kad budem odlazio želim da klub zaradi".

Mihajlović kaže da su mu jesenas "neke stvari bile nejasne", tim pre što je trener Stojanović u razgovorima hvalio njegovo zalaganje.
“Pitao sam šefa u više navrata zašto mi mlađi ne dobijemo šansu bar 15-20 minuta u utakmicama kada vodimo s 3:0 ili 4:0. Jednom prilikom rekao mi je da dobro radimo, ali da postoje neki drugi razlozi. Nije mi samo jasno kako to da sam ja redovno davao golove na kontrolnim utakmicama, a uvek su šansu da uđu s klupe ili da sede na istoj, pre mene dobijali neki koji nisu zaslužili”.

Mladi napadač je svestan da Zvezdu čeka žestoka borba za titulu i da neće biti mnogo utakmica i prostora, a zanimljivo je i njegovo mišljenje povodom odlaska/ostanka Abiole Daude.
“U poslednjem razgovoru trener mi je najavio veću minutažu. Znam da će praktično svaka utakmica biti odlučujuća, da sam mlad i da nemam kontinuitet, ali očekujem da ću dobijati šansu bar po 10-20 minuta i da ću dati svoj doprinos povratku titule na "Marakanu". Voleo bih da Dauda ostane jer nam on mnogo znači u borbi za titulu. Ima i kvalitet i iskustvo, pravi je golgeter i potreban je Zvezdi bar do leta", zaključuje Mihajlović u razgovoru za Novosti.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara