""
""

Nova epizoda kralja Zvezdinih pripremnih mečeva: Stefan Mihajlović ide u AEK!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.12.14. | 19:37

Direktor lidera druge lige Grčke je Branko Beli Milovanović, koji je verovatno odlično upoznat sa kvalitetima napadača rođenog 1994.godine.

Došlo je, izgleda, vreme da se skrasi kralj Zvezdinih pripremnih utakmica. Kako javljaju pojedini grčki mediji nekadašnja velika nada crveno-belih Stefan Mihajlović mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača redove atinskog AEK-a.

Direktor lidera druge lige Grčke je Branko Beli Milovanović, koji je verovatno odlično upoznat sa kvalitetima napadača rođenog 1994.godine. Sin legendarnog Radmila Mihajlovića dugo je važio za veliku perspektivu Crvene zvezde. Posle završetka omladinskog staža dobio je šansu u prvom timu kluba sa Marakane i briljirao tokom dva pripremna perioda. Bio je najbolji strelac tima na prijateljskim mečevima tokom priprema u Antaliji 2013.godine, a isti poduhvat ponovio je šest meseci kasnije u Sloveniji kada je na klupu Crvene zvezde došao Slaviša Stojanović.

Izabrane vesti

Imao je i verbalni konflikt sa Portugalcem Sa Pintom, pa je bio kažnjen i prebačen u omladinski tim. Zbog jake konkurencije poslat je prošlog proleća na pozajmicu u Slobodu gde je sačekao da mu istekne ugovor sa Crvenom zvezdom. Poslednjih šest meseci nije imao klub, a jedan period proveo je u Holandiji... Pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Portugalu i Mađarskoj, ali izgleda da će AEK dobiti perspektivnog napadača. I to bez dinara ulaganja.

Imaće Mihajlović vrlo jaku konkurenciju u Atini. Napd žuto-crnih predvode Brazilac Žoakim (20 golova na 28 utakmica) i Hrvat Ivan Brečević (20 golova na 22 utakmice)

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaGrčkaRikardo Sa PintoSlaviša StojanovićSrbijaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara