""
""

Nova golmanska senzacija: Bajern preoteo Barsi 16-godišnje čudo iz Radanovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.11.15. | 15:27

Supertalentovani Lazar Carević već trenira sa prvim timom Bavaraca

Nedavno je Srbin Miloš Pantović debitovao za Bajern, a uskoro bi mogao da dobije društvo iz Crne Gore. Najuticajniji nemački i evropski mediji prenose vest o dolasku crnogorskog čuda od golmana Lazara Carevića u Bajern.

Izabrane vesti

Crnogorski vunderkind je stigao na probu u slavni Bajern iz Minhena i trenira sa prvim timom Bavaraca. Nemački klub je u trci za Carevića pobedio Barselonu koja je takođe želela da dovede talentovanog Crnogorca na probu i kapariše ga za neka buduća vremena.

Lazar Carević je član Grblja, rođen je 16. marta 1999. godine, još prošle sezone je debitovao za prvi tim crnogorskog prvoligaša. Ove sezone je standardan na golu kluba iz Radanovića, a brani i za mladu reprezentaciju Crne Gore.

Na probu u Bajern je došao na insistiranje Pepa Gvardiole koji se uverio da je reč o supertalentu i rešio je da Carevića ugrabi pre Barselone i Ajaksa koji su takođe držali mladog Crnogorca na radaru.

Carević trenira sa prvim timom pod nadzorom trenera golmana Tonija Tapalovića i u društvu sa Tomom Štarkeom, a priliku da brani na utakmici će imati na golu mladog tima Bajerna u narednom duelu protiv Ingolštata. Visok je 197 centimetara, a interesantno je da je 20 dana mlađi od nove italijanske senzacije Đanluiđija Donarume kojeg je Siniša Mihajlović nedavno lansirao na golu Milana.


tagovi

NemackaLazar CarevićEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara