"Darmijan i De Šiljo"
"Darmijan i De Šiljo"

Nova letnja akcija Juventusa - prodaj Sandra za 70.000.000 i kupi dva reprezentativca Italije

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.06.17. | 11:50

E zato su bez premca u Seriji A

Darmijan i De Šiljo

Juventus se izgleda pomirio sa prodajom Brazilca Aleksa Sandra londonskom Čelsiju. A kako i ne bi kada im se pruža životna šansa da uzmu veliku lovu, ravno 70.000.000 evra, što bi bilo ogromno obeštećenje za fudbalera koji dejstvuje po levoj strani i podjednako je dobar i kao bek i kao vezista.  

Izabrane vesti

Stara dama ne želi da zadržava Brazilca. Svesna je da će zaraditi gotovo tri puta više od sume za koju ga je kupila od Porta u avgustu 2015. godine (26.000.000 evra), pa ne čudi što ga proteklih dana mnogi čelnici šampiona Italije nagovaraju da prihvati poziv sa Ostrva od strane Antonija Kontea.

Prema informacijama do kojih je došao Korijere dela Sera, Juventus ga ne bi prodao za 60.000.000 evra, ali već za 70.000.000 stavili bi mu i mašnicu na glavu i poslali prvim avionom u London. I neće prodaju ovog fudbalera u Juventusu dočekati nespremni. Rezervni plan već postoji, a namera trenera Maksa Alegrija je da dovede čak dva nova leva beka i to za mnogo manje para. 

Radi se o reprezentativcima Italije Mateu Darmijanu (Mančester Junajted) i Matiji De Šilju (Milan). Obojica imaju slične karakteristike i podjednako dobro mogu da igraju na obe strane, dakle i levo i desno, što ih toplo preporučuje za transfer u Torino.

Što se tiče cene, Darmijanu su na Old Trafordu već pokazana vrata i određeno je obeštećenje od 18.000.000 evra, dok je De Šiljo pre nekoliko nedelja obavestio čelnike Milana da ne želi da produži ugovor koji mu ističe u junu 2018. godine. Ta odluka bi mogla da ubrza napore čelnika Rosonera da ga prodaju već ovog leta i uzmu kakvo-takvo obeštećenje, kako ga sledeće godine ne bi izgubili za džabe.

To je baš posao po ukusu Juventusa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSerija AMatija de ŠiljoMateo DarmijanJuventusItalijaAleks Sandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara