""
""

Novi fudbalski život Gregora Balažica: Rivalima će klecati kolena kad pomisle na Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.08.16. | 11:29

„Biće to zasluga trenera Marka Nikolića“, poručio slovenački štoper

Dolaskom Marka Nikolića počeo je novi fudbalski život Gregora Balažica. Slovenački štoper je u utakmicama protiv Javora i Čukaričkog pokazao da je povreda ligamenata prošlost.

Nit između novog trenera Partizana i Balažica odavno postoji. Upravo na predlog Marka Nikolića Balažic je zadužio crno – beli dres.
„Zbog poverenja koje mi je šef Nikolić ukazao na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i da bukvalno poginem na terenu. Od kada je on došao kao novi šef stručnog štaba,probudio je želju kod nas da se gine svakog trenutka.Ako hoćeš da si na terenu – ili tako ili nikako. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam ja došao u Partizan, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan“, poručio je Balažic.

Izabrane vesti

Slovenac je bio više nego solidan u sudarima sa Javorom i Čukaričkim. Ipak, zna da može mnogo bolje.
„Osećam da sam imao dugu pauzu iza sebe što je i normalno. Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani“.

Partizan je stabilizovao ugiru u defanzivi,
„Za nas odbrambene igrače je najvažnije da ne primimo golove, što smo i uspeli u poslednje dve utakmice i tako treba da nastavimo. Istina, imao sam šansu da postignem gol i to već dva puta ali se time ne opterećujem. Siguran sam da ću ga dati kad bude najpotrebnije“, dodao je Balažic

(Foto Star Sport)

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićGregor BalažicEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara