""
""

Novi učitelj Zvezdinih golmana dolazi iz reprezentacije!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 14:43

Umesto Srđana Maksimovića koji odlazi u Arabiju stručnom štabu Vladana Milojevića biće priključen Viborg Kocejić

Promene u igračkom kadru Crvene zvezde, ali i promene u stručnom štabu kluba sa Marakane! I to velike. Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da mu prvi saradnici na Marakani budu stari znanci iz Čukaričkog.

O kondiciji Zvezdinih igrača brinuće Vlada Janković, mladi stručnjak sa kojim je Milojević radio u Čukaričkom i Panioniosu. Novo lice u Ljutice Bogdana je i Nikola Leposavić. On će imati ulogu analitičara, a posle 13 godina Marakanu bi mogao da napusti Srđan Maksimović.

Izabrane vesti

Čovek koji je ostavio jak trag u Crvenoj zvezdi trebalo bi da dobije šansu u inostranstvu. Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta dugogodišnji učitelj Zvezdinih golmana će biti deo stručnog štaba Vuka Rašovića u saudijskom Al Fajsaliju.

Na Marakani su reagovali ekspresno. Ako ne bude velikih iznenađenja ulogu Srđana Maksimovića preuzeće Viborg Kocejić. Reč je o bivšem čuvaru mreže brojnih domaćih klubova koji se posle karijere odlučio za trenerski poziv.

Otvorio je i golmansku akademiju u Beogradu, a bio je i deo brojnih reprezentativnih selekcija. Radio je u mladoj reprezentaciji za vreme selektorovanja Tomislava Sivića.

Bio je i član kadetske reprezentacije na ovogodišnjem prvenstvu Evrope u Hrvatskoj. Kocejić je pomogao Vladanu Milojeviću tokom rada u Čukaričkom.

Srđan Maksimović je bio član stručnog štaba Crvene zvezde od 2004.godine. Imao je veliki doprinos u napretku Vladimira Dišljenkovića, Bobana Bajkovića, Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića.

(Foto MN Press)

 


tagovi

srđan maksimovićSrbijaFilip ManojlovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara