""
""

Novi vlasnici Bolonje planiraju velika ulaganja - prva želja je Pele!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.06.15. | 21:48

Povratnik u društvo najboljih navodno želi da formira moćan tim za iduću sezonu

Bolonja se protekle sezone kroz plej-of izborila za povratak u Seriju A posle samo jedne godine provedene u nižem rangu i već iduće ima velike planove! Kanadsko-američki vlasnici navodno žele da ulože nešto više novca (licitira se između 80 i 150.000.000 evra) i naprave respektabilan tim koji ne bi imao problema oko opstanka i borio bi se za gornji deo tabele.

Ako je verovati engleskim medijima prva velika želja sedmostrukog šampiona Italije je napadač Sautemptona Gracijano Pele, iza kojeg je odlična debitantska sezona među Svecima. On je postigao 16 golova i bio jedan od najzaslužnijih za jako dobre igre Kumanove ekipe. S te strane, kao i sa finansijske, ovaj transfer na prvi pogled deluje nerealno, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da je ovaj klub danas doveo Huanmija iz Malage i za njegov transfer iskeširao pozamašnu sumu novca, odnosno da se Džej Rodrigez vraća iz povrede, te da je tu još i Šejn Long

Izabrane vesti

Takođe, Pele uskoro puni 30 godina i ako u Sautemptonu žele da izvuku novac koji su u njega uložili (8.000.000 funti), svakako je sada pravi trenutak za prodaju. 

Naravno, drugo je pitanje da li Bolonja zaista ima u planu da za samo jednog igrača izdvoji blizu 10.000.000 evra, jer ga Englezi ispod te sume sigurno ne bi pustili.

(foto: Action Images)


tagovi

Serija AItalijaGracijano PeleEvropaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara